Η Sunlight Group ενισχύει την ευρωπαϊκή αγορά πράσινης ενέργειας με την τεχνολογία λιθίου στα συστήματα ESS

Η Sunlight Group ενισχύει την ευρωπαϊκή αγορά πράσινης ενέργειας με την τεχνολογία λιθίου στα συστήματα ESS

Η Sunlight Group, η εταιρεία τεχνολογίας και παραγωγός ολοκληρωμένων και καινοτόμων λύσεων αποθήκευσης ενέργειας, εισάγει στην ευρωπαϊκή αγορά αποθήκευσης μπαταριών στη γκάμα της τεχνολογίας ESS, το νέο σύστημα αποθήκευσης ενέργειας ιόντων λιθίου, Sunlight Li.ON ESS.

Disclaimer: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς αναφορά στο RAWMATHUB.GR (με ενεργό link) ή χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του RAWMATHUB.GR. 

Η σειρά Sunlight Li.ON ESS, που περιλαμβάνει προϊόντα χαμηλής και υψηλής τάσης, θα παρουσιαστεί στην ees Europe, τη μεγαλύτερη έκθεση της Ευρώπης για μπαταρίες και συστήματα αποθήκευσης ενέργειας που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο, μεταξύ 11 και 13 Μαΐου 2022.

Το Sunlight Li.ON ESS είναι μια από τις πιο προηγμένες και εξειδικευμένες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας στην αγορά. Το προϊόν εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών - συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων κατοικιών, των εγκαταστάσεων ηλιακής και αιολικής ενέργειας και εγκαταστάσεων φόρτισης ηλεκτροκίνησης. Η λύση Li.ON ESS διασφαλίζει προστασία, ασφάλεια και αξιοπιστία της τροφοδοσίας έναντι πιθανών διαταραχών στο ηλεκτρικό δίκτυο. Η προηγμένη τεχνολογία ιόντων λιθίου που χρησιμοποιείται επιτρέπει υψηλή απόδοση κατά τις διαδικασίες φόρτισης και εκφόρτισης, καθώς και υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα.

Ολόκληρη η γκάμα προϊόντων έχει έναν καινοτόμο σχεδιασμό που προσφέρει απομακρυσμένη παρακολούθηση και συντήρηση ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες εγκαταστάσεις μέσω της έξυπνης πλατφόρμας cloud GLocal της Sunlight. Το Sunlight GLocal χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να καταγράφει, σε πραγματικό χρόνο, βασικές παραμέτρους σχετικά με την απόδοση της μπαταρίας, με αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και κόστους. Επιπλέον, η εκτεταμένη διάρκεια ζωής και οι ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης για το Sunlight Li.ON ESS εξασφαλίζουν αξιόπιστη απόδοση, ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Στην ees Europe, μια έμπειρη ομάδα από τον όμιλο Sunlight -με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Λάμπρο Μπισάλα- θα παρουσιάσει την πρωτοποριακή τεχνολογία αποθήκευσης της εταιρείας και το χαρτοφυλάκιο λύσεων ESS ιόντων λιθίου και μολύβδου, που έχουν σχεδιαστεί για να επιταχύνουν τη μετάβαση προς ένα αποκλειστικά ηλεκτρικό μέλλον.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης τα σχέδια της για περαιτέρω ενίσχυση της ευρωπαϊκής αγοράς αποθήκευσης ενέργειας μέσω επένδυσης 105 εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπτυξη μιας πρωτότυπης πιλοτικής γραμμής κυψελών λιθίου, που κατασκευάζεται, επί του παρόντος, στο βιομηχανικό συγκρότημα του Ομίλου Sunlight στην Ξάνθη.

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή της εταιρείας στην Έκθεση, ο Dimitri Ottaviano, Sunlight Group’s Director of Lithium Engineering and Product Development, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρευρεθούμε στην ees Europe και θα παρουσιάσουμε το καινοτόμο χαρτοφυλάκιό μας ESS για τον ευρωπαϊκό τομέα αποθήκευσης ενέργειας. Είμαστε περήφανοι για την διαρκώς αυξενόμενη σε αριθμό μελών ομάδα ειδικών έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης της εταιρείας μας που αποτελείται από άτομα με ισχυρή εξειδίκευση και βαθιά γνώση της αγοράς ESS, καθώς συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε νέες προσθήκες στη γκάμα προϊόντων μας που εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες μας και ενισχύουν την παγκόσμια παρουσία της Sunlight Group. Με πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας στη γερμανική και την ευρύτερη ευρωπαϊκή αγορά μπαταριών, πιστεύουμε ότι είμαστε ο αξιόπιστος εταίρος επιλογής για να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τομέα αποθήκευσης ενέργειας, υποστηρίζοντας τη μετάβαση της Ευρώπης σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον».

Με πληροφορίες από systems-sunlight.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ RAWMATHUB.GR
Podcast: Ηγεσία, οργανωσιακή συμπεριφορά και ψυχοκοινωνικοί κίνδυνοι στην εργασία
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER