ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2024

Μηχανήματα και εξοπλισμός
expo-latomeio-2i-exhibition
  Παρασκευή, 31 Μάιος - Κυριακή, 2 Ιούνιος

  Λατομείο ΔΕΑΔΟ, Λιτόχωρο Πιερίας, Ελλάδα

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της 5ης έκθεσης ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023 με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί για το έτος 2024 η 6η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2024 www.latomio.gr παράλληλα με την 2η διοργάνωση για τα ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ www.trucksexpo.grOι εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν από 30 Μαίου έως 2 Iουνίου 2024 στο φυσικό περιβάλλον του Λατομείου της ΔΕΑΔΟ στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Ο εκθεσιακός χώρος διαμορφώνεται με εξωτερικά και εσωτερικά STANDS ενώ οι ζωντανές επιδείξεις μηχανημάτων, λατομικών συστημάτων καθώς και τα test drives των φορτηγών και των ανυψωτικών μέσα σε συνθήκες εργασίας , θα αποτελέσουν το βασικό πόλο έλξης των επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Λατομείο της ΔΕΑΔΟ είναι εύκολα προσβάσιμο από την Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης με άνετους χώρους για parking και βρίσκεται 420 χλμ. από την Αθήνα και 90 χλμ. από την Θεσσαλονίκη. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας παρακαλώ μπείτε στα ενημερωμένα site των εκθέσεων ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2024 και ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ όπου θα δείτε πολλά βίντεο από προηγούμενες διοργανώσεις ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για το προφίλ των εκθέσεων.

Σας δίνουμε την υπόσχεσή μας για μεγάλες συγκινήσεις και πολλές ζωντανές παρουσιάσεις μιας εξαιρετικά διαδραστικής και ενδιαφέρουσας διοργάνωσης. η οποία πραγματοποιείται βάσει ευρωπαϊκών προτύπων.

 

Τηλέφωνο
Ιστοσελίδα

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • από Παρασκευή, 31 Μάιος εώς Κυριακή, 2 Ιούνιος
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER