Νέο συμβόλαιο εξορυκτικού εξοπλισμού για την Epiroc στο Μεξικό

Νέο συμβόλαιο εξορυκτικού εξοπλισμού για την Epiroc στο Μεξικό

Η Epiroc, μία εταιρεία βιώσιμων λύσεων παραγωγικότητας για τις βιομηχανίες εξόρυξης και κατασκευών με βάση τη Σουηδία, ανέλαβε μια μεγάλη παραγγελία στο Μεξικό από την Dumas Contracting Ltd. με βάση τον Καναδά. Η παραγγελία αφορά σε εξοπλισμό υπόγειων ορυχείων και συναφείς υπηρεσίες και λύσεις.

Disclaimer: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς αναφορά στο RAWMATHUB.GR (με ενεργό link) ή χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του RAWMATHUB.GR. 

Η Dumas, θυγατρική του Ομίλου STRACON, είναι πάροχος υπηρεσιών υπόγειας και επιφανειακής εξόρυξης σε ολόκληρη την Αμερική. Η εταιρεία έχει παραγγείλει από την Epiroc γεωτρητικό εξοπλισμό ανατινάξεων, παραγωγικό γεωτρητικό εξοπλισμό, μηχανισμούς υποστήριξης πετρωμάτων, καθώς και φορτωτές και φορτηγά ορυχείων για χρήση σε ορυχείο αργύρου στο βόρειο Μεξικό.

Ο παραγγελθείς εξοπλισμός περιλαμβάνει εξέδρες γεώτρησης ανατινάξεων Boomer 282 και Boomer S1D, εξέδρες ενίσχυσης πετρωμάτων Boltec S και Boltec 235H, παραγωγικό γεωτρητικό εξοπλισμό Simba S7, φορτωτές Scooptram ST1030 και Scooptram ST7 και φορτηγά Minetruck MT2200 και Minetruck MTul4.

Η Epiroc θα παρέχει επίσης ανταλλακτικά, αναλώσιμα εξοπλισμού, τεχνική εξυπηρέτηση, εκπαίδευση στο πεδίο, καθώς και ψηφιακές λύσεις που ενισχύουν την ασφάλεια και οι οποίες περιλαμβάνουν λύσεις εξ αποστάσεως παρακολούθησης της κατάστασης του εξορυκτικού εξοπλισμού.

Η αξία της παραγγελίας ανέρχεται σε 17,9 εκατομμύρια ευρώ.

«Έχουμε αρκετά χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την Dumas στον Καναδά και τις ΗΠΑ και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους υποστηρίζουμε τώρα στο Μεξικό, ώστε να μπορούν να παρέχουν στους πελάτες τους τις καλύτερες δυνατές λύσεις που εξασφαλίζουν ασφάλεια και αποδοτικότητα», δήλωσε η Helena Hedblom. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Epiroc.

«Βασιζόμενοι σε επιτυχημένες συνεργασίες δεκαετιών, θα συνεργαστούμε για μια ακόμη φορά με την Epiroc για να παρέχουμε λύσεις εξοπλισμού σε ένα από τα κρίσιμα έργα μας στο Μεξικό, καθώς και τα δύο μέρη μπόρεσαν να αναπτύξουν μια κοινή αντίληψη για την παροχή υπηρεσιών, η οποία θα επιτρέψει στην Dumas να προσθέσει αξία για τους πελάτες της στον τομέα της εξόρυξης», δήλωσε ο Paolo Herrera, Αντιπρόεδρος της Dumas στο Μεξικό. «Ανυπομονούμε να παρέχουμε υπηρεσίες εξόρυξης παγκόσμιας κλάσης με ασφάλεια και αποδοτικότητα».

Η νέα παραγγελία ακολουθεί μια μικρότερη παραγγελία από την Dumas το τέταρτο τρίμηνο του 2023, η οποία περιελάμβανε εξέδρες Boomer 282 και Boltec 235 για χρήση σε ένα νέο ορυχείο χρυσού στο Μεξικό.

Με πληροφορίες από bulkmaterialsinternational.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ RAWMATHUB.GR
Αφιέρωμα - Ορυκτές Πρώτες Ύλες, Γένους Θηλυκού
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER