Το Athens Science Festival επιστρέφει και μας μεταφέρει στο Μέλλον – στους Κόσμους του Αύριο!

Το Athens Science Festival επιστρέφει και μας μεταφέρει στο Μέλλον – στους Κόσμους του Αύριο!

Το Athens Science Festival (ASF), έπειτα από τρία χρόνια, επιστρέφει στη δια ζώσης διεξαγωγή του και μας μεταφέρει στο Μέλλον – στους Κόσμους του Αύριο! Από 21 έως 23 Οκτωβρίου 2022, η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων θα φιλοξενήσει το κορυφαίο επιστημονικό δρώμενο της πρωτεύουσας, που από το 2014 φέρνει κάθε χρόνο στο προσκήνιο τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις στους τομείς της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Καινοτομίας και της Τέχνης.

Η οργανωτική επιτροπή του ASF 2022 δουλεύοντας με έμπνευση το Foresight, τη στρατηγική διερεύνηση διαφόρων πιθανών εκδοχών του μέλλοντος, καθώς και των ευκαιριών και προκλήσεων που αυτές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν, αποφάσισε να «περπατήσει» στους «Κόσμους του Αύριο». Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, με ποικίλες δράσεις βασισμένες στην Επιστήμη, θα μας συνδέσει με το «Αύριο» και θα αναδείξει πώς η επιστημονική μελέτη του παρελθόντος και του παρόντος μπορεί να χαράξει, αλλά και να θωρακίσει το Μέλλον.

Το Athens Science Festival (ASF) σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε αυτήν τη γιορτή και να σχεδιάσετε για τους επισκέπτες του ASF 2022 βιωματικά δρώμενα, δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα που να αναδεικνύουν τις παρακάτω επιστημονικές περιοχές: Κλιματική Αλλαγή, Ψηφιακός Μετασχηματισμός, Ραγδαία Τεχνολογική Ανάπτυξη, Τεχνητή Νοημοσύνη, Αστικοποίηση, Δημογραφικές Αλλαγές, Διαχείριση Πόρων, Υγεία, Ρομποτική , Εκπαίδευση STEM, Αειφόρος Ανάπτυξη, Τέχνη. Στο φεστιβάλ θα υπάρχουν «ζώνες στόχευσης» που θα απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους/ες, και ενήλικες.

Για τη συμμετοχή σας στη διοργάνωση του ASF 2022 παρακαλούμε να υποβάλετε την πρότασή σας, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής πατώντας εδώ..

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:59.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Παναγιώτη Καφούσια (Executive Manager, ASF 2022) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.athens-science-festival.gr/

Με πληροφορίες από eduguide.gr

foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER