Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Χορηγός προγράμματος επαγγελματικού προσανατολισμού στο Λύκειο Βελεστίνου Μαγνησίας

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Χορηγός προγράμματος επαγγελματικού προσανατολισμού στο Λύκειο Βελεστίνου Μαγνησίας

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, συνεπής στη δέσμευση του να βρίσκεται δίπλα στη νέα γενιά, πρόσφερε πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Βελεστίνου στη Μαγνησία, στο πλαίσιο του πολύπλευρου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα».

Ειδικότερα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ πρόσφερε στους μαθητές του σχολείου και τους κηδεμόνες τους ένα πλήρες πακέτο επαγγελματικού προσανατολισμού σε συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους σταδιοδρομίας, παρέχοντας τους έτσι την ευκαιρία να κατατοπιστούν και να διευκολυνθούν ως προς τις μελλοντικές, επαγγελματικές τους επιλογές. Με αυτήν την πρωτοβουλία, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αναδεικνύει για μία ακόμη φορά το υψηλό του αίσθημα ευθύνης και την κοινωνική του ευαισθησία ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη στήριξη των νέων της χώρας, επενδύοντας σε μία δράση που συμβάλλει ουσιαστικά τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον τους. 

Αφιέρωμα - Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος - Ο δρόμος προς την αειφορία

Ο κ. Μιχάλης Βλάχος, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, δήλωσε σχετικά «Οι νέοι και οι νέες αποτελούν το ελπιδοφόρο αύριο της χώρας μας και εμείς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ τοποθετούμε σταθερά τη νέα γενιά στο επίκεντρο των δράσεών μας, φροντίζοντας να τους παρέχουμε τη στήριξη που χρειάζονται για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Μέσα από το πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού, είμαστε βέβαιοι ότι τόσο οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Βελεστίνου όσο και οι κηδεμόνες τους θα επωφεληθούν σημαντικά από τις συμβουλές των ειδικών και θα αξιοποιήσουν αυτή την εμπειρία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το μέλλον».

rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER