Διαγωνισμός φωτογραφίας ΕΛΕΤΑΕΝ 2024

Διαγωνισμός φωτογραφίας ΕΛΕΤΑΕΝ 2024

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Αιολικής Ενέργειας (Global Wind Day) στις 15 Ιουνίου 2024, η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ) προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας. Στο διαγωνισμό μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε επαγγελματίας ή ερασιτέχνης φωτογράφος με αγάπη για την αιολική ενέργεια. Προθεσμία υποβολής συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι η Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024.

Μαζί με τη φωτογραφική σας μηχανή, ανακαλύψτε μια από τις εικόνες της σύγχρονης Ελλάδας και δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό. Το θέμα της κάθε φωτογραφίας-συμμετοχής πρέπει να έχει άμεση σχέση με τις σύγχρονες ανεμογεννήτριες στην Ελλάδα και να εντάσσεται σε μια από τις ακόλουθες θεματικές κατηγορίες:

  • Κατηγορία 1: Η Ανεμογεννήτρια στο τοπίο - το τοπίο της Ανεμογεννήτριας
  • Κατηγορία 2: Ανεμογεννήτριες, Ανάπτυξη και Απασχόληση στην Ελλάδα
  • Κατηγορία 3: Ανεμογεννήτριες στον Ελληνικό χώρο από ψηλά (αεροφωτογράφιση)

Περισσότερες πληροφορίες για τις κατηγορίες, τα ελάχιστα τεχνικά χαρακτηριστικά των φωτογραφιών, τον τρόπο συμμετοχής, τα κριτήρια αξιολόγησης και άλλες λεπτομέρειες έχουν αναρτηθεί στη σελίδα του διαγωνισμού στο δικτυακό τόπο της ΕΛΕΤΑΕΝ. Εκεί έχει διαμορφωθεί ο ειδικός χώρος μέσω του οποίου οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν (upload) τις φωτο γραφίες τους. 

Μεταξύ όλων των συμμετοχών και στις τρεις θεματικές κατηγορίες θα επιλεγεί η καλύτερη φωτογραφία που θα λάβει ως βραβείο χρηματικό έπαθλο και ένα μικρό τεχνούργημα. Χρηματικά έπαθλα και βραβεία θα λάβουν και οι καλύτερες φωτογραφίες από κάθε μια από τις δύο άλλες κατηγορίες (στις οποίες δεν θα ανήκει η νικήτρια φωτογραφία). Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού στο σύνδεσμο: https://eletaen.gr/diagonismos-fotografias-2024/

Αφιέρωμα - Κρίσιμες Ορυκτές Πρώτες Ύλες ένα στοίχημα για την Ευρώπη
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER