Η Lafarge χρησιμοποιεί τη σειρά Artevia για την επέκταση του εμπορικού κέντρου Smart Park

Η Lafarge χρησιμοποιεί τη σειρά Artevia για την επέκταση του εμπορικού κέντρου Smart Park

Το εμπορικό κέντρο Smart Park στην περιοχή των Σπάτων Αττικής είναι το πρώτο υβριδικό εκπτωτικό πάρκο στην Ελλάδα, το οποίο καλύπτει συνολική επιφάνεια 9,1 στρεμμάτων, εκ των οποίων, περίπου τα 3 στρέμματα έχουν διαμορφωθεί σε χώρους πρασίνου. Η βιομηχανική αισθητική και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του δομημένου περιβάλλοντος του χώρου αναδείχθηκαν με το αρχιτεκτονικό σκυρόδεμα Artevia® Desactive του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, το οποίο κάλυψε περισσότερα από 10.000 τετραγωνικά μέτρα χώρων.

Disclaimer: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς αναφορά στο RAWMATHUB.GR (με ενεργό link) ή χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του RAWMATHUB.GR. 

«Η σειρά  αρχιτεκτονικού/διακοσμητικού σκυροδέματος Artevia® υπερβαίνει τους περιορισμούς των παραδοσιακών οικοδομικών υλικών, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα του σκυροδέματος και τις εντυπωσιακές ιδιότητες όσον αφορά στον σχεδιασμό», επισημαίνει ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του ομίλου Holcim.

Το Artevia® Desactive έχει επιλεχθεί επίσης για την κατασκευή συνολικής επιφάνειας 70.000m2 στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, για όλη την ανοιχτή επιφάνεια του έργου ανάπλασης της Νέας Προκυμαίας, καθώς και τους χώρους μεταξύ των θεματικών πάρκων.

Οι απαιτήσεις σχετικά με την ανθεκτικότητα αυξήθηκαν ταυτόχρονα και στα δύο έργα λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας, οπότε αναζητήθηκε μια αξιόπιστη λύση που δε θα φθείρεται με την πάροδο του χρόνου και δε θα απαιτεί συχνή συντήρηση.

Το Artevia® Desactive κατάφερε να ανταποκριθεί σε όλες τις προδιαγραφές και προσδοκίες,  εξασφαλίζοντας διαχρονική οικονομία στην εφαρμογή, ασφάλεια χρήσης, υψηλή αντοχή και αισθητική. Τα προϊόντα σκυροδέματος της σειράς Artevia Special Concretes του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρουν απόλυτη ελευθερία στο σχεδιασμό, διαφοροποίηση σε υφή και εμφάνιση και μοναδικό τελικό αποτέλεσμα, χτίζοντας την αρχιτεκτονική ταυτότητα κάθε έργου.

Με πληροφορίες από cemnet.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ RAWMATHUB.GR
Αφιέρωμα - Κρίσιμες Ορυκτές Πρώτες Ύλες ένα στοίχημα για την Ευρώπη
rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER