Η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023 ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία

Η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023 ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία

Σε ενα υπέροχο περιβάλλον στους πρόποδες του Ολύμπου, στο Λιτόχωρο Πιερίας, ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ 2023, αναβιώνοντας μια πρότυπη διοργάνωση μετά απο 13 χρόνια. Η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της βιομηχανίας των κατασκευών.

Η έκθεση συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα ονόματα της διεθνούς αγοράς στον τομέα των Λατομικών, Χωματουργικών, Εργοταξιακών, Δομικών Μηχανημάτων, λιπαντικών, ελαστικών και ανταλλακτικών. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας τα μηχανήματα και να κάνουν test drives.

Οι καινοτομίες δε σταμάτησαν στα Test Drives. Η έκθεση ΛΑΤΟΜΕΙΟ με την δυναμική της παρουσία δηλώνει την έμπρακτη υποστήριξη του κατασκευαστικού κλάδου αφού αφ ενός ενημερώνει για ότι νεότερο υπάρχει στούς εξοπλισμούς των μεταλλείων, ορυχείων, λατομείων και συναφών μηχανημάτων και ανταλλακτικών και αφ’ ετέρου προβάλλει την πρώτη ύλη που αποτελεί τη βάση από την οποία ξεκινά η παραγωγή των προϊόντων που σχετίζεται με την υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής.

Αφιέρωμα - Κρίσιμες Ορυκτές Πρώτες Ύλες ένα στοίχημα για την Ευρώπη

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους εκθέτες που τους τίμησαν και στήριξαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, τους φορείς που στάθηκαν δίπλα τους σε αυτή την δύσκολη διαδρομή αλλά και τους χιλιάδες ένθερμους επισκέπτες που καθημερινά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήρθαν απο όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Expo Latomeio Eltrak Volvo CAT
Expo Latomeio Eltrak Volvo CAT
Expo Latomeio Eltrak Volvo CAT
Expo Latomeio Eltrak Volvo CAT

Οι διοργανωτές ευχαριστούν επίσης το Δήμο Λιτοχώρου και το Λατομείο της Δ.Ε.Α.Δ.Ο., όπου σε συνεργασία μαζί τους δημιουργήθηκαν οι υποδομές της μοναδικής αυτής διοργάνωσης. Το ραντεβού ανανεώνεται για τον Ιούνιο του 2025, με μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερες ζωντανές παρουσιάσεις με διαδραστικότητα.

rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER