Η εναλλακτική διαχείριση δίνει ενέργεια στην πράσινη μετάβαση

Η εναλλακτική διαχείριση δίνει ενέργεια στην πράσινη μετάβαση

Εδώ και 19 χρόνια, η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε υπεύθυνος φορέας για την οργάνωση της συλλογής, της μεταφοράς, του διαχωρισμού και της επεξεργασίας των Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Α.Η.Η.Ε, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της συλλογικής προσπάθειας να καταστεί ο πλανήτης ένα καλύτερο μέρος για να ζούμε.

Η Εταιρεία με μια ματιά

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. είναι Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε), εγκεκριμένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), που υπάγεται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ).

Η εταιρεία αποτελεί το φορέα που είναι υπεύθυνος για την οργάνωση της συλλογής, της μεταφοράς, του διαχωρισμού και της επεξεργασίας των Α.Η.Η.Ε, με τελικό στόχο την απομάκρυνση των επιβλαβών ουσιών για το περιβάλλον και την επανάκτηση των αξιοποιήσιμων υλικών ως πρώτη ύλη στην παραγωγή νέων προϊόντων.

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. συνεργάζεται με 12 σύγχρονες αδειοδοτημένες και πιστοποιημένες εξειδικευμένες μονάδες, στις οποίες λαμβάνουν χώρα εργασίες επεξεργασίας των ΑΗΗΕ ή προετοιμασίας για επαναχρησιμοποίηση. Η εταιρεία συνεργάζεται επίσης με περισσότερα από 9.500 καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και Δήμους.

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο που υπερβαίνει τα 16.000 σημεία συλλογής ηλεκτρικών συσκευών, λαμπτήρων καθώς και δοχείων toner και μελανοδοχείων. Μέσα σε αυτά τα 19 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία έχει συλλέξει και ανακυκλώσει πάνω από 840.000 τόνους Αποβλήτων Η.Η.Ε.

Anakyklosi Siskevon
Anakyklosi Siskevon

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. διαθέτει λύσεις για όλες τις ανάγκες ανακύκλωσης συσκευών από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς. Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η μείωση του όγκου απορριμμάτων και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Ανακύκλωση πάγιου εξοπλισμού

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., αναλαμβάνει δωρεάν την παραλαβή του προς απόσυρση εξοπλισμού της επιχείρησης σας, συμπεριλαμβανομένων των λαμπτήρων, των δοχείων toner και μελανιών και εγγυάται την ορθή περιβαλλοντική διαχείριση τους. Η εταιρεία εκδίδει βεβαίωση παραλαβής για οριστική διαγραφή των παγίων σας, καθώς και αναλυτικές αναφορές για τις παραδοθείσες ποσότητες προς χρήση στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (ΗΜΑ).

Δημιουργείστε σημείο συλλογής στην επιχείρηση σας

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας σας, μπορείτε να συμβάλετε και εσείς στην εκπλήρωση του εθνικού στόχου ανακύκλωσης της χώρας μας, τοποθετώντας ειδικούς κάδους συλλογής μικρών συσκευών, λαμπτήρων και δοχείων toner και μελανιών στην επιχείρηση σας. Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. παρέχει δωρεάν τα μέσα συλλογής και φροντίζει όλη τη διαδικασία συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας των Α.Η.Η.Ε.

Ανακύκλωση επαγγελματικού εξοπλισμού

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. αναλαμβάνει δωρεάν την παραλαβή του επαγγελματικού εξοπλισμού της επιχείρησης σας. Παραλαμβάνουμε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, εξοπλισμό τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων μαζικής εστίασης.

Διοργάνωση εκπαιδευτικών ημερίδων προσωπικού

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για θέματα ανακύκλωσης αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού πραγματοποιεί ενημερώσεις και εκπαιδεύσεις προσωπικού σε κάθε είδους επιχειρήσεις. Οι ενημερώσεις πραγματοποιούνται δωρεάν από καταρτισμένα στελέχη της εταιρείας με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και απευθύνονται τόσο σε υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών όσο και σε υπαλλήλους καταστημάτων λιανικής και αποθηκών.

Image
Image

Απαγορεύεται ρητώς η αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση, μερική ή ολική, του εν λόγω περιεχομένου. Το RAWMATHUB.GR διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα δημοσίευσης και παροχής αδειών αναδημοσίευσης κατόπιν έγγραφης άδειας, επιφυλασσόμενο για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος του. Εφόσον επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. 

foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER