Συνέδριο FIG Working Week 2023

Διάφορα
fig2023
  Κυριακή, 28 Μάιος - Πέμπτη, 1 Ιούνιος

  Hilton Orlando Bonnet Creek / Waldorf Astoria Orlando, Ορλάντο,Φλόριντα, ΗΠΑ

Το μεγαλύτερο και σημαντικότερο συνέδριο των επαγγελματιών στους τομείς της Τοπογραφίας και Γεω-χωροταξίας το 2023 αναμένεται να είναι το FIG WORKING WEEK 2023, που θα πραγματοποιηθεί στο Ορλάντο της Φλόριντα των ΗΠΑ από τις 28 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου 2023.

Τοπικός οικοδεσπότης της Εβδομάδας Εργασίας είναι το μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τοπογράφων (FIG-International Federation of Surveyors) στις ΗΠΑ – National Society of Professional Surveyors – NSPS, η οποία, μαζί με την FIG προγραμματίζουν μια εξαιρετική εβδομάδα συνεδριών και κοινωνικών εκδηλώσεων με περίπου 1.500 – 2.000 εμπειρογνώμονες Τοπογραφίας και Γεωχωροταξίας από όλο τον κόσμο. Η τοποθεσία διεξαγωγής είναι ξεχωριστή και εκτός από το τεχνικό πρόγραμμα θα υπάρχουν και τεχνικές ξεναγήσεις ειδικά σχεδιασμένες για τους συμμετέχοντες στην Εβδομάδα Εργασίας.

Το γενικό θέμα της Εβδομάδας Εργασίας είναι Προστατεύοντας τον κόσμο μας, κατακτώντας νέα σύνορα: “Protecting our World. Conquering New Frontiers” και είναι στρατηγικά ευθυγραμμισμένο με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (SDGs).

Περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο της εκδήλωσης εδώ: https://fig.net/fig2023

 

Ιστοσελίδα

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • από Κυριακή, 28 Μάιος εώς Πέμπτη, 1 Ιούνιος
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER