8ο Διεθνές Συνέδριο της ASHRAE

Ενέργεια
synedrio-ASHRAE
Ημερομηνία: Τρίτη, 28 Νοέμβριος - Πέμπτη, 30 Νοέμβριος

Τόπος: Conference Cultural Centre, Sabah Al-Salem Kuwait University City, Κουβέιτ

Η Αμερικανική Εταιρεία Μηχανικών Θέρμανσης, Ψύξης και Κλιματισμού (ASHRAE-American Society Of Heating, Refrigerating And A-C Engineers Fdn) διοργανώνει το Όγδοο Διεθνές Συνέδριο για την Ενεργειακή Έρευνα και Ανάπτυξη που θα διεξαχθεί στην Πανεπιστημιακή Πόλη του Κουβέιτ, 28-30 Νοεμβρίου 2023.

Το συνέδριο θα φέρει σε επαφή ενεργειακούς σχεδιαστές, ερευνητές και χρήστες για τη βελτιστοποίηση της χρήσης των βασικών ενεργειακών πόρων στους κύριους τομείς κατανάλωσης ενέργειας στις άγονες περιοχές της Αραβικής Χερσονήσου.

Η οργανωτική επιτροπή αναζητά εργασίες που επικεντρώνονται στα ακόλουθα θέματα:

Μετατροπή και διαχείριση ενέργειας, Εξοικονόμηση ενέργειας, Καύσιμα και εναλλακτικές λύσεις, Ενεργειακή πολιτική και σχεδιασμός, Ενεργειακά συστήματα συνδυασμένης και συμπαραγωγής, Συστήματα κλιματισμού και ψύξης, Ενεργειακά και περιβαλλοντικά θέματα, Ενέργεια και αειφόρος ανάπτυξη, Τεχνολογίες ανανεώσιμης ενέργειας, Αποθήκευση ενέργειας, Θερμοδυναμική, μεταφορά θερμότητας και δυναμική ρευστών κ.α.

Η ASHRAE, που ιδρύθηκε το 1894, είναι μια παγκόσμια επαγγελματική εταιρεία που έχει δεσμευτεί να υπηρετεί την ανθρωπότητα προωθώντας τις τέχνες και τις επιστήμες του αερισμού θέρμανσης, του κλιματισμού, της ψύξης και των συναφών τομέων. Ως ηγέτης του κλάδου στην έρευνα, τη σύνταξη προτύπων, την έκδοση, την πιστοποίηση και τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση, η ASHRAE και τα μέλη της είναι αφοσιωμένα στην προώθηση ενός υγιούς και βιώσιμου δομημένου περιβάλλοντος για όλους, μέσω στρατηγικών συνεργασιών με οργανισμούς στην κοινότητα HVAC&R και σε όλους τους συναφείς κλάδους.

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • από Τρίτη, 28 Νοέμβριος εώς Πέμπτη, 30 Νοέμβριος
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER