Βουλγαρία: Η Σόφια θα φιλοξενήσει τον Σεπτέμβριο 2022 τη μεγαλύτερη εκδήλωση ρομποτικής της χώρας

Βουλγαρία: Η Σόφια θα φιλοξενήσει τον Σεπτέμβριο 2022 τη μεγαλύτερη εκδήλωση ρομποτικής της χώρας

Το τέταρτο ετήσιο Φόρουμ Ρομποτικής Στρατηγικής που χαρακτηρίζεται ως «η μεγαλύτερη εκδήλωση ρομποτικής της Βουλγαρίας» θα διοργανώσει η Επαγγελματική Ένωση Ρομποτικής και Αυτοματισμού (PARA) στο Τεχνολογικό Πάρκο της Σόφιας στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2022.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση νεαρών ταλέντων στη Βουλγαρία υπό το φως της πρωτοβουλίας Εκκολαπτήριο Ρομποτικής της PARA που βοηθά ρομποτικά σχέδια νέων ανθρώπων να φθάσουν το επίπεδο του λειτουργικού πρωτοτύπου.

Το μέρος των συζητήσεων του φετινού φόρουμ αναμένεται να ανοίξει ο υπουργός Καινοτομίας και Ανάπτυξης Αλεξάντερ Πούλεφ. Σε ειδική συνεδρίαση, ο Λαζάρ Πετρόφ του Fund of Funds θα μιλήσει για τις επενδύσεις για βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη.

Στο εκθεσιακό μέρος της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν ένα αιωρούμενο ρομπότ Festo που αντλεί την έμπνευσή του από πτερύγια θαλάσσιων ζώων, ρομπότ Giga Automata και άλλα σχέδια Βούλγαρων ολοκληρωτών. Θα επιδειχθούν οι εργασίες που μπορούν να διαχειριστούν αυτά τα ρομπότ στη βιομηχανία. Θα εκτίθενται τα πρωτότυπα των συμμετεχόντων στο Εκκολαπτήριο Ρομποτικής της PARA, περιλαμβανομένων αγροτικών ρομπότ, ενός ρομπότ κυττάρου υδρογόνου, ενός ρομποτικού τεχνητού μέλους κ.ά.

Αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στο Φόρουμ Ρομποτικής Στρατηγικής ΕΔΩ.

Πηγή: https://www.ot.gr

foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER