ΝΕΟΚΕΜ: Μονόδρομος η ανάπτυξη του Green Business

ΝΕΟΚΕΜ: Μονόδρομος η ανάπτυξη του Green Business

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 15ο κλαδικό Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» που πραγματοποιήθηκε από 4 έως 6 Νοεμβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη. Το Συνέδριο ανέδειξε τα οφέλη της πράσινης επιχειρηματικότητας, ένωσε παραγωγούς προϊόντων με κατασκευαστές αλουμινίου και αρχιτέκτονες και επιβράβευσε τα καλύτερα αρχιτεκτονικά έργα με κατασκευές αλουμινίου, αλλά και ανθρώπους - πρότυπα για τον κλάδο.

Η ΝΕΟΚΕΜ, σταθερά με τη διαχρονική χορηγία της, καλωσόρισε τους σύνεδρους στην έναρξη του συνεδρίου, αλλά και στα stands 27 & 28, όπου στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν τη νέα συλλογή Yπερανθεκτικών Ειδικών χρωμάτων PRISMA, αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρουν τα προϊόντα της σε κατασκευαστές αλουμινίου και αρχιτέκτονες για βιώσιμες κατασκευές.

Κατά την απονομή των Βραβείων «Αρχιτεκτονικών Έργων & Κατασκευών Αλουμινίου», ο Νίκος Βλαχάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΟΚΕΜ και Πρόεδρος της Επιτροπής για την αξιολόγηση των έργων, παρουσίασε τους στόχους και τις βασικές παραμέτρους του νέου θεσμού. Στη συνέχεια, επέδωσε τα βραβεία της κατηγορίας INNOVATION στους βραβευόμενους. Στην απονομή των Βραβείων alumini.gr, ο Νίκος Βλαχάκης βραβεύθηκε για την εξέχουσα προσφορά του στο συνέδριο όλα αυτά τα χρόνια.

Must Reads
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER