ΤΙΤΑΝ: Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Data Engineering Lab

ΤΙΤΑΝ: Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Data Engineering Lab

Η πρωτοβουλία ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Powered by TITAN επέστρεψε φέτος και θα εστιάσει στο Data Engineering. Η ακαδημία, που έχουν δημιουργήσει από κοινού Όμιλος ΤΙΤΑΝ και ReGeneration, υλοποιείται φέτος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, και στοχεύει στην καλλιέργεια ψηφιακών δεξιοτήτων που αποτελούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την αγορά εργασίας.

Η ακαδημία θα εκπαιδεύσει νέες και νέους στους τομείς Data Engineering και Business Intelligence, μέσα από ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα upskilling/reskilling που θα δώσει το απαραίτητο υπόβαθρο για τη διαχείριση μεγάλου όγκου δεδομένων, τα οποία απαιτούνται για τη δημιουργία αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης.

Το πρόγραμμα σπουδών, διάρκειας 100 ωρών/8 εβδομάδων, παρέχει ολοκληρωμένες γνώσεις σε Software Engineering, Data & Data Management Systems, Big Data, Business Intelligence και απευθύνεται σε όσες και όσους επιδιώκουν να αναβαθμίσουν την εργασιακή ετοιμότητά τους προκειμένου να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας όπως Data Engineer, Database Developer, Database Administrator, BI Analyst και Data Integration Engineer.

To ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Powered by TITAN υλοποιείται με στόχο την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού (digital transformation) στην Ελλάδα και την ανάδειξη στελεχών με προσόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του νέου ψηφιακού περιβάλλοντος που δημιουργείται στη χώρα και το οποίο αποτελεί μονόδρομο για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Σημειώνεται πως η στρατηγική συνεργασία μετράει ήδη περισσότερους από 120 απόφοιτους με τη μεγάλη πλειοψηφία να έχουν βρει τη θέση τους στην αγορά εργασίας, σε τομείς αιχμής όπως Data Science και Agile Project Management. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα καθώς και τα κριτήρια συμμετοχής είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ReGeneration. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε ψηφιακή τάξη υπό την καθοδήγηση της Code.Hub.

Αιτήσεις: 27/3 ως 15/4/2024Διάρκεια εκπαίδευσης: 29/4 – 21/6/2024 

rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
Αφιέρωμα - Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος - Ο δρόμος προς την αειφορία
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER