Η περιβαλλοντική συνείδηση και το ομαδικό πνεύμα χτίζουν το βιώσιμο αύριο

Η περιβαλλοντική συνείδηση και το ομαδικό πνεύμα χτίζουν το βιώσιμο αύριο

Η Χάλυψ Δομικά Υλικά Α.Ε., μέλος Ομίλου Heidelberg Materials, επενδύει σε δράσεις ευαισθητοποίησης και προγράμματα κατάρτισης, που στοχεύουν στην ενημέρωση και στη διαμόρφωση κουλτούρας -σε ατομικό και εταιρικό επίπεδο- αναφορικά με τις σύγχρονες και υψηλές απαιτήσεις στον τομέα της περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Η Χάλυψ Δομικά Υλικά ΑΕ, ως μέλος του Ομίλου Heidelberg Materials, εφαρμόζει στρατηγική για την αειφόρο ανάπτυξη, η οποία στοχεύει στην υλοποίηση συγκεκριμένων δεσμεύσεων για κοινωνική υπευθυνότητα έχοντας πάντα ως βασικό αξίωμα την προάσπιση της ασφάλειας του ανθρώπου και του φυσικού περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία προγραμματίζει και υλοποιεί για τους εργαζομένους της, σε τακτική βάση, δράσεις ευαισθητοποίησης και προγράμματα κατάρτισης, που στοχεύουν στην ενημέρωση και στη διαμόρφωση κουλτούρας -σε ατομικό και εταιρικό επίπεδο- αναφορικά με τις σύγχρονες και υψηλές απαιτήσεις στον τομέα της περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος τιμάται από την εταιρεία σε βάθος ετών με δράσεις καθαρισμού στην ευρύτερη περιοχή του Ασπρόπυργου, υποστηριζόμενες από το πνεύμα εθελοντισμού και ομαδικότητας των εργαζομένων της. Στις 7 Ιουνίου 2022, η Χάλυψ ανέλαβε τον καθαρισμό της Παραλίας Ασπροπύργου, στη νοτιοανατολική πλευρά των εγκαταστάσεων της, στέλνοντας το μήνυμα για επιτακτική ανάγκη προστασίας των παράλιων περιοχών και του θαλάσσιου οικοσυστήματος.

Halyps Aspropirgos aporrimmata ESG

Η ομάδα εργαζομένων της Χάλυψ, αποτελούμενη από 20 και πλέον άτομα, συντονίστηκε άψογα με στόχο την απομάκρυνση απορριμμάτων πλαστικής και πάσης φύσεως σύστασης, που αποτελούσαν ορατή και άμεση απειλή για περαιτέρω επιβάρυνση του κόλπου της Ελευσίνας. Τη συγκέντρωση των απορριμμάτων ακολούθησε προσεκτική διαλογή ώστε να εξασφαλιστεί η αξιοποίηση τους, στο εκάστοτε πλαίσιο ανακύκλωσης, ενώ το αποτέλεσμα της δράσης αποκάλυψε, εκ νέου, την ομορφιά του παράλιου τοπίου.

Halyps Aspropirgos aporrimmata ESG

Η φετινή χρονιά θα βρει την εθελοντική ομάδα της Χάλυψ Δομικά Υλικά ΑΕ στην πλατεία της οδού Βαλτετσίου της περιοχής Παραλίας Ασπροπύργου, με όπλα το χαμόγελο και τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας και συλλογής απορριμμάτων, επισημαίνοντας μία ακόμη φορά ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι θέμα όλων και οφείλει να υλοποιείται σήμερα, προς εξασφάλιση του αύριο.

Image
Image

Απαγορεύεται ρητώς η αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση, μερική ή ολική, του εν λόγω περιεχομένου. Το RAWMATHUB.GR διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα δημοσίευσης και παροχής αδειών αναδημοσίευσης κατόπιν έγγραφης άδειας, επιφυλασσόμενο για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος του. Εφόσον επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. 

foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER