Η SABO και η SIEMENS ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα « Έξυπνο εργοστάσιο»

Η SABO και η SIEMENS ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα « Έξυπνο εργοστάσιο»

Η CEO του Ομίλου SABO, Ματίνα Κοίλιαρη, και ο Επικεφαλής του Τμήματος Προμηθειών, Αναστάσιος Δημητρίου, συναντήθηκαν σε ειδική εκδήλωση με τους εκλεκτούς συνεργάτες τους από τη Siemens, κ. Σπύρο Λακκά, Head of OEM & Vertical Sales, κ. Ανδρέα Κομνηνό, Technical Sales Consultant και κ. Γιώργο Τσιαρέ, Portfolio Sales Professional - Additive Manufacturing.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η κα Κοίλιαρη είχε την τιμή να παραλάβει την τιμητική πλακέτα που απονεμήθηκε από τον κ. Λακκά, ως ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς και άριστης συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών.

Κεντρικοί άξονες της συζήτησης ήταν η ενίσχυση της τεχνολογικής υποδομής και η αναβάθμιση του κατασκευαστικού εξοπλισμού της SABO με την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών «Έξυπνης Μεταποίησης» - Smart Manufacturing Technologies- & άλλων λύσεων Industry4.0 με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα όπως η ενίσχυση της ανθεκτικότητας του τροφοδοτικού μοντέλου μέσω του εκσυγχρονισμού των συστημάτων ψηφιακής διαχείρισης και ελέγχου της παραγωγής. H SABO ευχαριστεί θερμά τη Siemens για τις τεχνολογικές λύσεις ποιότητας που της προσφέρει προκειμένου να αποτελεί επιχειρησιακό πρότυπο για το νέο μοντέλο Βιομηχανίας 4.0 στην Ελλάδα.

Αφιέρωμα - Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος - Ο δρόμος προς την αειφορία
rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER