Η πλατφόρμα Hevi AI «διαβάζει» συμβάσεις με τεχνική ορολογία με εξαιρετική ευκολία

Η πλατφόρμα Hevi AI «διαβάζει» συμβάσεις με τεχνική ορολογία με εξαιρετική ευκολία

Η πλατφόρμα Hevi AI, η οποία παρουσιάστηκε στο πρόσφατο συνέδριο Underground Operators στο Brisbane, είναι μια λύση λογισμικού που χρησιμοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence, AI) για να εξοικονομήσει χρόνο και να μειώσει τα σφάλματα κατά την ερμηνεία μιας ποικιλίας τεχνικών εγγράφων.

Disclaimer: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς αναφορά στο RAWMATHUB.GR (με ενεργό link) ή χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του RAWMATHUB.GR. 

Οι εταιρείες μπορούν να ανεβάσουν στην πλατφόρμα τεχνικά έγγραφα, όπως συμβόλαια, προδιαγραφές, κανονισμούς, πρότυπα, εγχειρίδια και άλλα, προς ανάγνωση και κατανόηση από προηγμένους αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης. Οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να κάνουν ερωτήσεις στην πλατφόρμα και να λαμβάνουν ακριβείς και άμεσες απαντήσεις με βάση τις πληροφορίες στα μεταφορτωμένα έγγραφα.

Η πλατφόρμα Hevi AI μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και σε εξορυκτικά έργα. Οι διαχειριστές των έργων μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα τις συμβατικές τους υποχρεώσεις, επιτρέποντας την αποτελεσματικότερη συνεργασία ιδιοκτήτη-αναδόχου, καθώς και τη διαχείριση των υπεργολάβων ενός έργου.

Οι μηχανικοί μπορούν να ερμηνεύσουν με ακρίβεια τις τεχνικές προδιαγραφές, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και τη συμμόρφωση, ενώ οι ομάδες συντήρησης μπορούν να βρουν γρήγορα διαδικασίες και αριθμούς ανταλλακτικών από εκτενή εγχειρίδια, αυξάνοντας το χρόνο χρήσης του εξοπλισμού και μειώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο για συντήρηση.

Αφιέρωμα - Ορυκτές Πρώτες Ύλες, Γένους Θηλυκού

«Η λύση Hevi AI αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με πληροφορίες στο πλαίσιο μιας εξορυκτικής εκμετάλλευσης», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Hevi, Brad Gyngell. «Γνωρίζουμε εκ πείρας ότι η κατανόηση των συμβάσεων και των τεχνικών εγγράφων μπορεί να είναι μια πολύ δύσκολη εργασία. Κατασκευάσαμε ουσιαστικά το εργαλείο που θα θέλαμε να είχαμε στα εξορυκτικά έργα για να εξοικονομούμε χρόνο και χρήμα».

Η λύση Hevi AI αναπτύχθηκε από μια ομάδα μηχανικών εξόρυξης που κατανοούν τις μοναδικές προκλήσεις του κλάδου. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν στη φυσική τους γλώσσα με την Τεχνητή Νοημοσύνη, ενώ διαθέτει και μία λειτουργία για την «απλοποίηση» των απαντήσεων που προκύπτουν από έγγραφα με περίπλοκο τεχνικό τρόπο γραφής. Επιπλέον, η πλατφόρμα διαθέτει πλήρη μηχανισμό ανάθεσης δικαιωμάτων πρόσβασης, έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση μόνο στα έγγραφα που τους αφορούν.

«Έχουμε εντυπωσιαστεί από την ανταπόκριση που είχαμε από την αγορά», είπε ο Gyngell. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να προσαρμόσουμε το προϊόν σε ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων χρήσης. Αυτό είναι μόνο η αρχή».

Με πληροφορίες από australianmining.com.au

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ RAWMATHUB.GR
rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER