Η ABB εισάγει το σύστημα Optimal Speed Routing για τη μείωση των εκπομπών στη ναυτιλία

Η ABB εισάγει το σύστημα Optimal Speed Routing για τη μείωση των εκπομπών στη ναυτιλία

Η ABB εισήγαγε μια νέα δυνατότητα στο χαρτοφυλάκιο Routing Services που έχει αναπτύξει για την ναυτιλία με σκοπό να επιτρέψει στους ιδιοκτήτες πλοίων να διαχειρίζονται το κόστος των καυσίμων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, βελτιστοποιώντας ταυτόχρονα παράγοντες όπως η διαδρομή και η ταχύτητα του πλοίου.

Disclaimer: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς αναφορά στο RAWMATHUB.GR (με ενεργό link) ή χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του RAWMATHUB.GR. 

Ως η πρώτη λύση στην αγορά που είναι εξοπλισμένη για τη βελτιστοποίηση της πορείας και της ταχύτητας ενός πλοίου, ταυτόχρονα, και σε σχέση με τις αναμενόμενες καιρικές συνθήκες, η δυνατότητα περιλαμβάνεται στην υπηρεσία δρομολόγησης ABB Ability™ Routeguard και αποτελεί την πρώτη αναβάθμιση της από τότε που η ABB εξαγόρασε τις ναυτιλιακές δραστηριότητες της DTN Europe BV και της DTN Philippines Inc. νωρίτερα εντός του 2024.

Must Reads

Η υπηρεσία Optimal Speed ​​Routing προσφέρει την πρώτη στο είδος της δυνατότητα να ενημερώνει τους χειριστές για οποιεσδήποτε αλλαγές πρέπει να κάνουν στην πορεία ή την ταχύτητα του σκάφους για να αποφύγουν τις έντονες καιρικές συνθήκες ως μέρος των συνολικών υπολογισμών που γίνονται από το σύστημα Routeguard που καλύπτει τη βελτιστοποίηση διαδρομής.

Η υπηρεσία χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες διαθέσιμες μετεωρολογικές πληροφορίες και άλλα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, όπως το κόστος του ημερήσιου ναύλου, το κόστος καυσίμων και τα μοντέλα απόδοσης πλεύσης που ορίζονται από τον χρήστη, έτσι ώστε να προτείνει την επιβράδυνση για τη διέλευση από δύσκολες καιρικές συνθήκες ή την επιτάχυνση ώστε το πλοίο να τις αποφύγει, ελαχιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο την κατανάλωση καυσίμου, μειώνοντας παράλληλα το κόστος και τις εκπομπές άνθρακα.

«Η υπηρεσία Optimal Speed ​​Routing είναι μια συναρπαστική προσθήκη στις ψηφιακές μας λύσεις», δήλωσε ο Osku Kälkäjä, επικεφαλής ψηφιακών λύσεων της ABB Marine & Ports.

«Η προσθήκη του χαρτοφυλακίου των Routing Services στις υπάρχουσες ψηφιακές λύσεις της ABB αποτελεί σημαντικό ορόσημο και προσβλέπουμε σε περαιτέρω ευκαιρίες για να συμπληρώσουμε το χαρτοφυλάκιο μας και να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας», δήλωσε ο Jarco van den Brink, Product Manager, Routing Services της ABB Marine & Ports.

Με πληροφορίες από shippax.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ RAWMATHUB.GR
rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER