Βράβευση για την EUROPA στα Health & Safety Awards 2024

Βράβευση για την EUROPA στα Health & Safety Awards 2024

H Europa διακρίθηκε ακόμα μια φορά στα Health & Safety Awards 2024 για τη συνεπή αντίληψη και κουλτούρα της στα ζητήματα της Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων. Σε μια ζωντανή και γεμάτη αισιοδοξία εκδήλωση, για 10η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των νικητών των Health & Safety Awards 2024, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Τις υποψηφιότητες στα Health & Safety Awards αξιολόγησε κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς. Οι προσπάθειες της Europa επιβεβαιώθηκαν με ένα ακόμα βραβείο Bronze, ανάμεσα σε επιχειρήσεις – κολοσσούς της Ελληνικής Οικονομίας, στην κατηγορία «Κουλτούρα Υγείας & Ασφάλειας / Health & Safety Culture», σε ισοβαθμία με την εταιρεία UNILEVER LOGISTICS AE – ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΑΕ, για την υποψηφιότητα με τίτλο: «Europa: H Υγεία και η Ασφάλεια των εργαζομένων μας αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα!».

Το βραβείο παρέλαβε ο Τεχνικός Ασφαλείας και Υπεύθύνος Περιβάλλοντος της Europa, Νίκος Φλώρος, ενώ παρόντες στην τελετή ήταν η HR Manager, Ιωάννα Θεοδωροπούλου, ο Quality Control Manager, Νίκος Γερακίνης, ο Marketing Manager, Μιχάλης Σινίκογλου και ο Assistant Τεχνικός Ασφαλείας, Χαράλαμπος Χαραλάμπους

Με πληροφορίες από alunet.gr

rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER