Συνεργασία της Elastrak και της Al Dobowi για τα ελαστικά Infinity

Συνεργασία της Elastrak και της Al Dobowi για τα ελαστικά Infinity

Η Elastrak ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την Al Dobowi για τη διάθεση των ελαστικών Infinity σε όλη την Ελλάδα. Η συμφωνία εστιάζει στα ελαστικά της κατηγορίας επιβατηγών, SUV, 4x4 και επαγγελματικών οχημάτων και αποτελεί μία εναλλακτική εμπορική πρόταση από την Elastrak με απόλυτη σχέση ποιότητας και τιμής προϊόντος.

Η Elastrak με την πολύχρονη εμπειρία της στον τομέα ελαστικών, τις σύγχρονα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις διακίνησης και φύλαξης προϊόντων αλλά και το ευρύ και δομημένο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων, είναι σίγουρο ότι θα εξασφαλίσει την επιτυχή πορεία των ελαστικών Ιnfinity στη χώρα μας.

Η νέα αυτή πρόταση ελαστικών έρχεται να καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν από τις τρέχουσες εξελίξεις, προσφέροντας ευελιξία, ποιότητα και ασφάλεια, πάντα με την εγγύηση της Elastrak. Η αγορά της αυτοκίνησης στην Ελλάδα, ακολουθώντας τις γενικότερες τάσεις, παρουσιάζει ιδιομορφίες τόσο ως προς τη διαθεσιμότητα των οχημάτων όσο και ως προς τις δημοφιλείς επιλογές κατηγορίας οχημάτων, με τις παραπάνω να κινούνται μεταξύ των μεγάλων SUV και των μικρών αυτοκινήτων πόλης και τον μεταχειρισμένο στόλο σε συνδυασμό με τις λύσεις χρονομίσθωσης να ξεχωρίζουν, σημειώνοντας νούμερα ρεκόρ.

Με αφορμή την υπογραφή των συμβολαίων μεταξύ των Riccardo Costa, General Manager Europe, Al Dobowi και Παναγιώτη Διαμαντόπουλου, Managing Director, Elastrak, ο δεύτερος αναφέρει: «Καλωσορίζουμε τη σειρά ελαστικών Infinity στην οικογένεια της Elastrak. Οι ολοκληρωμένες λύσεις σε συνδυασμό με την ευρεία διαθέσιμη γκάμα προϊόντων είναι για εμάς πάντα ζητούμενο, στην προσπάθειά μας να διατηρούμε το δυναμικό μας παρόν, εξυπηρετώντας τον πελάτη και συνεργάτη μας, βάσει των εξειδικευμένων αναγκών του. Ο παραπάνω συνδυασμός, άλλωστε, αποτελεί αναπόσπαστο γνώρισμα του DNA του Ομίλου Eltrak, στον οποίο ανήκουμε, και δεν θα μπορούσαμε να αποτελέσουμε εξαίρεση».

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των ελαστικών Bridgestone & Firestone στην Ελλάδα και αποτελεί μέρος του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ, που εκπροσωπεί τον οίκο Caterpillar από το 1982.  Περισσότερες πληροφορίες: Βιβή Σταμπέλου, 210 8196954, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER