Σωληνουργεία Κορίνθου: Σύμβαση για τον υποθαλάσσιο αγωγό Neptun Deep της OMV Petrom στη Μαύρη Θάλασσα

Σωληνουργεία Κορίνθου: Σύμβαση για τον υποθαλάσσιο αγωγό Neptun Deep της OMV Petrom στη Μαύρη Θάλασσα

Η Σωληνουργεία Κορίνθου, ως υπεργολάβος της Sumitomo Corporation Europe Limited, ανέλαβε σύμβαση για την προμήθεια περίπου 160χλμ. σωλήνων χάλυβα ευθείας ραφής βυθισμένου τόξου (LSAW), για την ανάπτυξη ενός υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου για το έργο Neptun Deep της OMV Petrom στη Μαύρη Θάλασσα. Πρόκειται για ένα σημαντικό συμβόλαιο αξίας μεταξύ 100 και 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Το Neptun Deep Block στη Μαύρη Θάλασσα έχει έκταση 7.500 τετραγωνικά χιλιόμετρα και βρίσκεται σε απόσταση περίπου 160 χιλιομέτρων από την ακτή της Ρουμανίας, σε βάθη έως και 1.000 μέτρα. Το Neptun Deep είναι το μεγαλύτερο έργο φυσικού αερίου στη ρουμανική Μαύρη Θάλασσα και το πρώτο υποθαλάσσιο έργο βαθέων υδάτων στη Ρουμανία. Ο αγωγός 30 ιντσών θα κατασκευαστεί στις εγκαταστάσεις της Σωληνουργείας Κορίνθου στην Ελλάδα και θα περιλαμβάνει εξωτερική αντιδιαβρωτική και εσωτερική επένδυση, που θα εφαρμοστεί στην ίδια τοποθεσία.

Η Σωληνουργεία Κορίνθου διαθέτει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων για την προμήθεια και την παράδοση απαιτητικών, τρεχόντων και μελλοντικών υποθαλάσσιων έργων αγωγών, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αναλαμβάνουμε αυτό το μεγάλο έργο από την Sumitomo Corporation Europe Limited, έναν έμπιστο συνεργάτη της OMV Petrom, της μεγαλύτερης ολοκληρωμένης εταιρείας ενέργειας στη Νότια και Ανατολική Ευρώπη», δήλωσε ο Ηλίας Μπεκίρος, Γενικός Διευθυντής της Σωληνουργείας Κορίνθου. 

rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER