Ο Όμιλος Μotor Oil και η ΜΚΟ UrbanAct γεμίζουν χρώμα το ΕΕΕΕΚ Κορίνθου

Ο Όμιλος Μotor Oil και η ΜΚΟ UrbanAct γεμίζουν χρώμα το ΕΕΕΕΚ Κορίνθου

O Όμιλος Motor Oil, στηρίζοντας έμπρακτα την τοπική κοινωνία του Νομού Κορινθίας, προχωρά σε συνεργασία με την ΜΚΟ UrbanAct για την υλοποίηση του προγράμματος της ΜΚΟ «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια», για πρώτη φορά σε σχολείο στον Νομό Κορινθίας.

Στόχος του προγράμματος είναι τα σχολεία να γεμίσουν με πολύχρωμες και αισιόδοξες τοιχογραφίες που συμβάλλουν στη γνώση, στον σεβασμό, στη διαφορετικότητα, στη χαρά της ζωής και της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας. Συγκεκριμένα, η εικαστική παρέμβαση στο ΕΕΕΕΚ Κορίνθου (Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κορίνθου) υλοποιείται με την υποστήριξη της Motor Oil και πραγματοποιήθηκε από τον καλλιτέχνη Κez, το χρονικό διάστημα 9 με 15 Μαρτίου 2023 μετά από πρόσκληση της Διεύθυνσης του σχολείου και μάλιστα περιλαμβάνει και συμμετοχικές δράσεις για τις μαθήτριες και τους μαθητές του σχολείου.

Το πρόγραμμα «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια», τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων με τη φιλοξενία και στήριξη της Δ/νσης του ΕΕΕΕΚ Κορίνθου.

Αφιέρωμα - Ορυκτές Πρώτες Ύλες, Γένους Θηλυκού

Η δράση είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τη φιλοσοφία του Ομίλου Motor Oil να λειτουργεί ως αναπόσπαστο μέλος των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται και με έντονο αίσθημα προσφοράς υιοθετεί και εφαρμόζει πρακτικές και δράσεις φροντίδας για τους συνανθρώπους μας.

Ειδικά σε ό,τι αφορά δράσεις που απευθύνονται σε παιδιά, ο Όμιλος με την ισχυρή πεποίθηση ότι τα παιδιά είναι το μέλλον μας, στηρίζει με συνέπεια πρωτοβουλίες και προγράμματα που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και συμβάλλουν στο σεβασμό της διαφορετικότητας. Η συνέχεια του προγράμματος στο επόμενο σχολείο του νομού, θα ανακοινωθεί σύντομα.

rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER