Νέα συνεργασία της EHSQ Development για θέματα σχετικά με βία και παρενόχληση στην εργασία

Νέα συνεργασία της EHSQ Development για θέματα σχετικά με βία και παρενόχληση στην εργασία

Η EHSQ Development, η MRK Consulting και η Ad Hoc Legal εγκαινιάζουν μία εμβληματική συνεργασία για την παροχή υπηρεσιών στον κόσμο των εταιρειών και οργανισμών.

Στην έδρα της MRK Consulting, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023, συνάντηση των κκ. Ιωάννη Μαρκέτου (ΜΒΑ), Founder της MRK Consulting / Author, Ήλια Μπαρδάνη (ΜEng), Διευθύνουσα Σύμβουλο της EHSQ Development και της Χρυσηίδας Πουλάκου, Managing Partner της Ad Hoc Legal.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για την προώθηση υπηρεσιών κοινού ενδιαφέροντος στο Εργασιακό Περιβάλλον αναφορικά με τη Βία και Παρενόχληση, τη Διαφορετικότητα, Συμπερίληψη, Ισότητα, (DI&E), το ESG, την Υγεία και Ασφάλεια, την Εκπαίδευση, και το Νομικό Πλαίσιο.

Οι EHSQ Development, MRK Consulting και Ad Hoc Legal ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια νέα δυναμική που θα οδηγήσει το μέλλον στο παρόν, επειδή:

  • Δε μπορεί να υπάρξει διαφορετικότητα (diversity) χωρίς συμπερίληψη (inclusion) και δημιουργία εργαλείων ισότητας (equity).
  • Δε μπορεί να υπάρχει βιωσιμότητα (ΕSG) χωρίς περιβαλλοντική, κοινωνική σταθερότητα και εταιρική διακυβέρνηση.
  • Δε μπορεί να υπάρχει εργασία χωρίς αρχές υγείας και ασφάλειας.
  • Δε μπορεί να λειτουργούν οι εταιρείες χωρίς κανόνες και νομικό πλαίσιο.
  • Η αποφυγή και διαχείριση φαινομένων βίας και παρενόχλησης, η δημιουργία μηχανισμών επιμέλειας και πρωτοκόλλων είναι σημαντικά για την λειτουργία και βιωσιμότητα μιας εταιρείας ή οργανισμού.

H EHSQ Development στοχεύει στην προστασία του περιβάλλοντος, τη διαχείριση της ενέργειας και των εκπομπών άνθρακα (Ε), την εμπέδωση μιας κουλτούρας υγείας και ασφάλειας (ΗS) στο χώρο της εργασίας, και την υλοποίηση συστημάτων διαχείρισης πιστοποιημένων κατά ISO (Q).

Η Ad Hoc Legal δραστηριοποιείται στο εργατικό δίκαιο, αποκλειστικά για εργοδότες, προσφέροντας λύσεις απόλυτα στοχευμένες (ad hoc).

Η MRK Consulting δραστηριοποιείται στην Αποφυγή και Διαχείριση της Βίας και Παρενόχλησης στον κόσμο της Εργασίας, την Εκπαίδευση και Εναρμόνιση των εταιριών παρέχοντας μηχανισμούς επιμέλειας καθώς και πρωτόκολλα διαχείρισής και διερεύνησης περιστατικών. Επίσης εξειδικεύεται στην μεθοδολογία Ενσωμάτωσης των εργαζομένων διαφορετικών ομάδων λειτουργώντας ως ομοιογενοποιητής των πολιτικές της Διαφορετικότητας (DI & E) Ισότητας και ίσων ευκαιριών, ενισχύοντας το κοινωνικό και διαφάνειας δείκτη των εταιρειών (ESG).

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της EHSQ Development, Ήλια Μπαρδάνη, δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής και βέβαιη ότι αυτή η συνεργασία θα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη συνθηκών που θα εξασφαλίζουν, την συνεχή βελτίωση της ποιότητας του περιβάλλοντος και της κουλτούρας Υγείας και Ασφάλειας.

Η Χρυσηίς Πουλάκου, Managing Partnerτης Ad Hoc Legal, τόνισε ότι η εκτεταμένη εμπειρία, τόσο της Ad Hoc Legal, όσο και των EHSQ Development & MRK Consulting, είναι αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη συνεργασία τόσο μοναδική και δυναμική, γεγονός που θα ωφελήσει άμεσα (από πλευράς χρόνου και κόστους) όλες τους εργοδότες που θέτουν ψηλά τις εργασιακές τους σχέσεις.

Ο Ιωάννης Μαρκέτος, ΜΒΑ Founder & CEO MRK Consulting/Author, δήλωσε: «Οι EHSQ Development, MRK Consulting και AD Hoc Legal ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια νέα δυναμική που θα οδηγήσει το μέλλον στο παρόν». 

Αφιέρωμα - Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER