Μεγάλη διάκριση της Nordia Marble στα Building Materials Awards 2022

Μεγάλη διάκριση της Nordia Marble στα Building Materials Awards 2022

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε η απονομή των Building Materials Awards 2022, με στόχο την επιβράβευση των εταιρειών που σταθερά επενδύουν στην έρευνα και ανάπτυξη δομικών υλικών. Εταιρείες με χρήσιμα και καινοτόμα υλικά που στοχεύουν σε υψηλών προδιαγραφών κτίρια και εφαρμογές.

Η Nordia Marble διακρίθηκε με Ασημένιο Βραβείο για το φυσικό, λευκό μάρμαρο Polaris White στην κατηγορία «Φυσικοί και Τεχνητοί Λίθοι». Με μοναδικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες, όπως η εξαιρετική μεταλλική του σύνθεση, οι υψηλές φυσικές και μηχανικές του ιδιότητες και οι εξαιρετικές ανοιχτόχρωμες ή έντονες σκούρες διαγώνιες βενιές του, κάνουν το Polaris White κατάλληλο για οποιοδήποτε εσωτερική ή εξωτερική εφαρμογή.

Αν και ο λατομικός χώρος μετρά πολλά έτη λειτουργίας, η αυξανόμενη ζήτηση του υλικού από τη διεθνή αγορά οδήγησε την Nordia Marble στην αύξηση της παραγωγής προκειμένου να ανταποκριθεί. Αυτή τη στιγμή η παραγωγή του υλικού εξάγεται σε ποσοστό άνω του 50% σε χώρες της Ευρώπης, Μέσης και Άπω Ανατολής. 

rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER