Κορυφαίες εταιρείες βιομηχανικού εξοπλισμού στην 1η έκθεση INDUSTRY.TEC

Κορυφαίες εταιρείες βιομηχανικού εξοπλισμού στην 1η έκθεση INDUSTRY.TEC

Η 1η έκθεση INDUSTRY.TEC / Βιομηχανικός Εξοπλισμός προετοιμάζεται πυρετωδώς καθώς θα πραγματοποιηθεί στις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία και αναμένεται να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ελληνικής βιομηχανίας και των επιχειρήσεων.

Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις έχουν αλλάξει τον τρόπο παραγωγής και της επιχειρηματικής δραστηριότητας στη βιομηχανία, με τον τομέα του βιομηχανικού εξοπλισμού να βρίσκεται στην αιχμή του μετασχηματισμού της. Η ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ / T–PRESS υπηρετώντας τη βιομηχανία από το 1991 μέσα από έντυπα και εκδηλώσεις, δε θα μπορούσε παρά να αναλάβει μία ακόμη εκθεσιακή πρωτοβουλία για την ανάδειξη της. 

Στόχος της έκθεσης είναι να προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία στον τομέα του βιομηχανικού εξοπλισμού να αναδείξει τις σύγχρονες τεχνολογίες, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τις αναγκαίες λύσεις που προσφέρει για τον εκσυγχρονισμό και την πιο αποδοτική λειτουργία της βιομηχανίας. Η 1η INDUSTRY.TEC επιδιώκει να είναι ανάλογη του μεγέθους και του κύρους του κλάδου και σταδιακά να ισχυροποιηθεί και να αποτελέσει θεσμό και σημείο αναφοράς του στην Ελλάδα.

Στην INDUSTRY.TEC οι επισκέπτες θα έρθουν σε επαφή με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνολογίες και υπηρεσίες που διαμορφώνουν τον κόσμο της βιομηχανίας σήμερα και στο μέλλον:

  • Σύγχρονοι Αυτοματισμοί, Εφαρμογές Βιομηχανίας 4.0 και Τεχνητής Νοημοσύνης
  • Συστήματα Μετάδοσης Κίνησης & Ισχύος
  • Μηχανικά Εξαρτήματα & Λύσεις
  • Πεπιεσμένος Αέρας & Κενό
  • Συστήματα Ρομποτικής,
  • Εφοδιαστική 4.0
  • Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας
  • Νέες Ενεργειακές Εφαρμογές
  • Κυκλική Οικονομία.

Με ένα δυναμικό πρόγραμμα το παράλληλο τριήμερο INDUSTRY.TEC Forum προετοιμάζεται ώστε να καλύψει θέματα αιχμής και να αναδείξει κάθε πτυχή του χώρου. Από τις εξελίξεις που αφορούν στην 4η βιομηχανική επανάσταση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, μέχρι την οργάνωση των βιομηχανικών χώρων και την πιστοποίηση του βιομηχανικού εξοπλισμού.

Μπορείτε να δείτε τις κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιούνται οι εταιρείες που μπορούν να συμμετέχουν στην έκθεση εδώ και τις κατηγορίες των επισκεπτών στις οποίες απευθύνεται η έκθεση εδώ.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη!

Αφιέρωμα - Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος - Ο δρόμος προς την αειφορία
rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER