Η Sunlight Group επεκτείνεται στην Ισπανία μέσω θυγατρικής της

Η Sunlight Group επεκτείνεται στην Ισπανία μέσω θυγατρικής της

Η Sunlight Group επεκτείνεται μέσω της θυγατρικής της Sunlight Spain και εδραιώνει τη θέση της στην Ιβηρική Χερσόνησο. Η εταιρεία αποδεικνύει τη δέσμευση του Ομίλου για επέκταση σε γειτονικές χώρες, δημιουργώντας επιπλέον ευκαιρίες για καινοτομία και βιώσιμη ανάπτυξη.

Η ισπανική αγορά μπαταριών, μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για τη Sunlight Group. Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο και μια εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων, η Sunlight Spain επιδιώκει να φέρει την επανάσταση στην αγορά μέσω καινοτόμων λύσεων που προσφέρουν απαράμιλλη αξία στους πελάτες.

Τον Ιούνιο του 2023, η Sunlight Spain προχώρησε στην απόκτηση του 65% της Logbatind στην Πορτογαλία και οι μέτοχοι της Logbatind στην απόκτηση του 35% στην Sunlight Spain. Πρόκειται για μια σημαντική συνεργασία που ενδυναμώνει την παρουσία της Sunlight Group στην Ιβηρική Χερσόνησο. Μαζί με τους συνεργάτες της, η εταιρεία, θα ενισχύσει τη δυνατότητα της να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών σε ολόκληρη την περιοχή, ξεκλειδώνοντας παράλληλα ευκαιρίες για λειτουργική απόδοση μεταξύ Πορτογαλίας και Ισπανίας.

Η Sunlight Spain προσβλέπει στην κατάκτηση ηγετικής θέσης στην ισπανική αγορά εντός της επόμενης τριετίας, αξιοποιώντας τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της και τις στρατηγικές για άμεση προσέλκυση πελατών. Με εγκαταστάσεις σε νέο, υπερσύγχρονο αποθηκευτικό χώρο στη Μαδρίτη, κοντά σε μεγάλα κέντρα μεταφοράς, η εταιρεία υπογραμμίζει τη δέσμευσή της για απρόσκοπτη υποστήριξη και άρτια εξυπηρέτηση πελατών.

«Η Ισπανία εδραιώνεται ως δύναμη στην αγορά λύσεων αποθήκευσης ενέργειας και μπαταριών της Ευρώπης, και είναι μεγάλη ικανοποίηση που η Sunlight Group θα έχει παρουσία σε αυτήν την αγορά. Αυτό θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε στους πελάτες μας σημαντικά ενισχυμένη υποστήριξη σε όλους τους τομείς και να διασφαλίσουμε αξιόπιστη και ευέλικτη παράδοση. Θα επεκτείνουμε επίσης ουσιαστικά τη γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας με καινοτόμα συστήματα μπαταριών ιόντων λιθίου και λύσεις «Energy as a Service», αναφέρει ο Martin Hartmann, Chief Commercial Officer Mobility της Sunlight Group.

Must Reads
rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER