Η SABO Χρυσός Χορηγός στο Minoan Robosports Competition Global Olympiad

Η SABO Χρυσός Χορηγός στο Minoan Robosports Competition Global Olympiad

Η SABO υποστηρίζει με ιδιαίτερη χαρά την 1η Ολυμπιάδα Αθλητικής Ρομποτικής «Minoan Robosports Competition Global Olympiad», που διοργανώνει ο Ελληνικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής - H.E.R.O. και θα διεξαχθεί 7 με 10 Απριλίου 2023 στο Ηράκλειο Κρήτης, Κλειστό Γυμναστήριο Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου «Μάρκος Καραναστάσης».

Προπονητές και μαθητές καλούνται να δημιουργήσουν Αθλητές - Ρομπότ και να συναγωνιστούν στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας. Ένας διαγωνισμός που συνδυάζει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του αθλητισμού με την αυστηρότητα της επιστήμης και της τεχνολογίας, και φιλοδοξεί να καλλιεργήσει στους μαθητές τη δημιουργικότητα, την ομαδικότητα, την επίλυση προβλημάτων, την εφευρετικότητα, τον υγιή συναγωνισμό, ενώ παράλληλα να διδαχτούν μέσα από την αθλητική ρομποτική, μηχανική, προγραμματισμό, μαθηματικά, φυσική.

Στη SABO πιστεύουμε ακράδαντα στην σπουδαιότητα της εκπαίδευσης νέων ανθρώπων στον τομέα της ρομποτικής και ενθουσιαζόμαστε όταν μπορούμε να εμπνεύσουμε τη μελλοντική γενιά μηχανικών και προγραμματιστών.

rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER