Η MYTILINEOS έγινε μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Αλουμινίου (IAI)

Η MYTILINEOS έγινε μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Αλουμινίου (IAI)

Μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Αλουμίνιου (International Aluminium Institute), στο οποίο συμμετέχουν διεθνείς παγκόσμιες εταιρείες βωξίτη, αλουμίνας και αλουμινίου έγινε η MYTILINEOS, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ινστιτούτου.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Αλουμινίου αναγνωρίζει τη MYTILINEOS ως έναν από τους ισχυρότερους διεθνείς παράγοντες στον τομέα της μεταλλουργίας και μια από τις πιο υγιώς αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στην Ελλάδα, οι οποίες λειτουργούν εδώ και σχεδόν 60 χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το IAI είναι ο μοναδικός φορέας που εκπροσωπεί την παγκόσμια βιομηχανία πρωτογενούς αλουμινίου από την ίδρυσή του το 1972.

Τα μέλη του Ινστιτούτου περιλαμβάνουν παγκόσμιες εταιρείες βωξίτη, αλουμίνας και αλουμινίου. Το Ινστιτούτο διαθέτει τα πιο ολοκληρωμένα παγκόσμια δεδομένα για το αλουμίνιο, με πάνω από 40 χρόνια ανάλυσης για την παραγωγή, την κατανάλωση, τη χρήση ενέργειας και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Ο γενικός διευθυντής της μεταλλουργίας της MYTILINEOS, Δημήτρης Στεφανίδης, ανέφερε ότι η μονάδα απασχολεί 1.200 άτομα και έχει κύκλο εργασιών 700 εκατ. ευρώ, που αντιπροσωπεύει το 14,8% του κύκλου εργασιών της εταιρείας.

Success Stories
rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER