Η Holcim εξαγόρασε την Nicem srl

Η Holcim εξαγόρασε την Nicem srl

Η Holcim εξαγόρασε τη Nicem srl (Nicem), ηγέτη στον τομέα του ανθρακικού ασβεστίου σε μορφή σκόνης στη Βόρεια Ιταλία με έδρα κοντά στο Bergamo. Το ανθρακικό ασβέστιο είναι μια εξαιρετικά ευέλικτη πρώτη ύλη με χαμηλές εκπομπές άνθρακα που είναι χρήσιμη για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Disclaimer: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς αναφορά στο RAWMATHUB.GR (με ενεργό link) ή χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του RAWMATHUB.GR. 

Το ευρύ πελατολόγιο της Nicem εκτείνεται σε κλάδους από τις κατασκευές έως τα πλαστικά, τα ελαστικά και τα χρώματα. Με την εξαγορά, οι πρώτες ύλες χαμηλών εκπομπών άνθρακα της Nicem θα επιταχύνουν την «πράσινη» σύνθεση των βιώσιμων κτιριακών λύσεων της Holcim, από το ECOPact έως το ECOPlanet.

Ο Miljan Gutovic, Region Head Europe για τη Holcim δήλωσε: «Η Nicem συμπληρώνει τέλεια τις υπάρχουσες δραστηριότητές μας και μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε περαιτέρω τη τεχνογνωσία μας στην «πράσινη» σύνθεση προϊόντων, ανοίγοντας μια νέα πηγή εναλλακτικών υλικών για την αφαίρεση των εκπομπών άνθρακα από το έτοιμο σκυρόδεμα. Ανυπομονώ να καλωσορίσω τους εργαζόμενους της Nicem στην οικογένεια της Holcim, των οποίων η πολύτιμη τεχνογνωσία θα μας βοηθήσει να επιταχύνουμε την πράσινη ανάπτυξη».

Η εξαγορά της Nicem προωθεί τη «Στρατηγική 2025 – Επιτάχυνση της Πράσινης Ανάπτυξης» της Holcim τροφοδοτώντας περαιτέρω την ανάπτυξη με την παραγωγή προσθέτων για τις επιχειρηματικές μονάδες αδρανών και έτοιμου σκυροδέματος της εταρείας.

Με πληροφορίες από worldcement.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ RAWMATHUB.GR
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER