Η HALCOR γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα υγείας και ασφάλειας στην εργασία 2022

Η HALCOR γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα υγείας και ασφάλειας στην εργασία 2022

Η Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, που γιορτάζεται από τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (International Labour Organization - ILO) στις 28 Απριλίου, είναι μια ετήσια διεθνής εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την Υγεία & την Ασφάλεια στην εργασία.

Φέτος η Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία είναι αφιερωμένη στη συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων δημιουργώντας μια θετική κουλτούρα Υγείας και Ασφάλειας μέσα από ένα σύστημα καθορισμένων ευθυνών και καθηκόντων, διαδικασιών και διαδικασιών και όπου ύψιστη προτεραιότητα είναι η πρόληψη ατυχημάτων.

Η HALCOR προσπαθεί πάντα να αναπτύξει περαιτέρω την εταιρική της κουλτούρα και το εργασιακό της περιβάλλον που δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στην Υγεία και την Ασφάλεια και έχει συνεργαστεί για τον σκοπό αυτόν με τη διεθνώς γνωστή εταιρεία Συμβούλων Υγείας και Ασφάλειας DuPont Sustainable Solutions. Σκοπός της συνεργασίας είναι η αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης, η διερεύνηση ευκαιριών και προτάσεων για βελτίωση και η υλοποίηση των προτεινόμενων δράσεων.

foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER