Η Eltrak δίνει «σκυτάλη ζωής» στο Σύλλογο Μεταμοσχευμένων Καρδιάς και Πνεύμονα

Η Eltrak δίνει «σκυτάλη ζωής» στο Σύλλογο Μεταμοσχευμένων Καρδιάς και Πνεύμονα

Ο όμιλος Eltrak, κάλυψε μέρος των ασφαλιστικών συμβολαίων των μελών του Πανελληνίου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδιάς-Πνευμόνων «Η ΣΚΥΤΑΛΗ», οι οποίοι έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς και πνευμόνων.

Η Eltrak δεν είναι μόνο η εταιρία αλλά κυρίως οι άνθρωποι που την απαρτίζουν. Ως εκ τούτου, κινήσεις όπως αυτή, αντικατοπτρίζουν την φιλοσοφία της εταιρίας, αποδεικνύοντας την κοινωνική της ευαισθησία και το έμπρακτο ενδιαφέρον για την ευημερία της κοινωνίας.

«Είμαστε βέβαιοι ότι με αντίστοιχες πρωτοβουλίες, ο Σύλλογος θα είναι σε θέση να συνεχίσει να παρέχει αποτελεσματικό έργο με βάση τους κύριους άξονες δράσης που έχει αναλάβει: τη φροντίδα και στήριξη των μεταμοσχευμένων ασθενών καρδιάς και πνευμόνων παράλληλα με την ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία της μεταμόσχευσης, καθώς και τη δωρεά οργάνων, ως άρρηκτα συνδεδεμένη. Η εργασία του Συλλόγου ΣΚΥΤΑΛΗ είναι πραγματικά σημαντική και συνεισφέρει στη ζωή και την ποιότητα διαβίωσης πολλών ανθρώπων. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που μας δόθηκε η ευκαιρία να γίνουμε αρωγοί του πολύτιμου και αξιέπαινου λειτουργήματος που επιτελεί με αφοσίωση και αθόρυβο δυναμισμό όλα αυτά τα χρόνια. Ευχόμαστε συνεχή επιτυχία σε όλες τις προσπάθειες που καταβάλλει!», αναφέρει σε δελτίο τύπου ο Όμιλος Eltrak.

Αφιέρωμα - Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος - Ο δρόμος προς την αειφορία
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER