Η Elastrak αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση ελαστικών για φορτηγά της Greentrac

Η Elastrak αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση ελαστικών για φορτηγά της Greentrac

H Elastrak, κορυφαία εταιρία στον τομέα των ελαστικών, ανακοίνωσε την αναβάθμιση της συνεργασίας της με την αναγνωρισμένη μάρκα ελαστικών Greentrac. Μετά από την επιτυχημένη συνεργασία στον τομέα των ελαστικών για επιβατικά οχήματα, οι δύο εταιρίες επεκτείνουν τη συνεργασία τους και η Elastrak αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση των ελαστικών για φορτηγά της μάρκας Greentrac στην Ελλάδα.

Αυτή η κίνηση της Elastrak, να επιλέξει τα ελαστικά Greentrac και στον τομέα των φορτηγών, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που έχει στη μάρκα, μετά την εμπειρία που έχει αποκτήσει από την συνεργασία τους στον τομέα των επιβατικών. Η αποκλειστική διάθεση των ελαστικών Greentrac από την Elastrak αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην ελληνική αγορά, προσφέροντας στους πελάτες της αξιόπιστες και αποτελεσματικές προϊοντικές λύσεις για τις ανάγκες τους στον τομέα των ελαστικών για φορτηγά και μάλιστα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων Κεντρικής & Βόρειας Ελλάδας της Elastrak, Στέλιος Ιωάννου, δήλωσε: «Η επέκταση της συνεργασίας μας με τη Greentrac αντικατοπτρίζει την αφοσίωση μας στην παροχή ολοένα και περισσότερων υπηρεσιών και προϊόντων στους πελάτες μας. Είμαστε περήφανοι που η Elastrak είναι σε θέση να προσφέρει ένα ευρύ εμπορικό portfolio, που ενισχύεται με τα ελαστικά για φορτηγά από τη Greentrac και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα στην αγορά».

Η Elastrak και η Greentrac προσβλέπουν σε μια επιτυχημένη συνέχιση της συνεργασίας τους και σε μια ακόμα πιο εποικοδομητική σχέση προς όφελος των πελατών τους.

Πληροφορίες: Βιβή Σταμπέλου, τηλ. 210 8196954, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των ελαστικών Bridgestone, Firestone, Greentrac & Infinity στην Ελλάδα και αποτελεί μέρος του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ, που εκπροσωπεί τον οίκο Caterpillar από το 1982.

(στη φωτογραφία ο Στέλιος Ιωάννου, Area Sales & Operations Manager Central & North Greece)

Αφιέρωμα - Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος - Ο δρόμος προς την αειφορία
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER