Η Cosmos Aluminium εντάσσεται στην Ελληνική Παραγωγή

Η Cosmos Aluminium εντάσσεται στην Ελληνική Παραγωγή

Η εταιρεία COSMOS ALUMINIUM κοινοποίησε την ένταξη της στην «Ελληνική Παραγωγή», μία σημαντική πρωτοβουλία μικρών και μεγάλων βιομηχανικών επιχειρήσεων και των βασικών Περιφερειακών Βιομηχανικών Συνδέσμων της Ελλάδας. Η Ελληνική Παραγωγή επικεντρώνεται στην προαγωγή και ανάδειξη του ρόλου και της σημασίας της μεταποιητικής βιομηχανίας στην οικονομία και την κοινωνία.

Η COSMOS ALUMINIUM, ως κορυφαία εταιρεία στον τομέα της κατασκευής αλουμινίου, ενσωματώνει την αριστεία και την καινοτομία σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων της. Με σταθερή δέσμευση στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών, έχει καθιερωθεί ως κορυφαίος προμηθευτής προφίλ αλουμινίου σε παγκόσμια κλίμακα.

Το 2023, η COSMOS ALUMINIUM απορρόφησε την ΕΤΕΜ Α.Ε., δημιουργώντας ένα εκτεταμένο πεδίο δράσης και ανάπτυξης για την αναδυόμενη εταιρεία. Αυτή η συνεργασία ενισχύει μια δυναμική συνέργεια, αξιοποιώντας τη σημαντική επιρροή της ΕΤΕΜ στον τομέα του αρχιτεκτονικού προφίλ αλουμινίου, παράλληλα με την τεχνογνωσία της COSMOS ALUMINIUM στην παραγωγή και την εξαγωγική προσέγγιση. Μαζί, θέτουν τα θεμέλια για μια κυρίαρχη θέση στον χώρο της διέλασης στην παγκόσμια αγορά. Στο πλαίσιο της προσήλωσής της στη βιωσιμότητα και τις τεχνολογίες αιχμής, η COSMOS ALUMINIUM διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαμόρφωση του κλάδου, προσδοκώντας συνεχή βελτίωση.

Με πληροφορίες από alunet.gr

Must Reads
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER