Η ALUMINCO στηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Η ALUMINCO στηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Η ALUMINCO, τηρώντας με συνέπεια τη δέσμευση της για την ενίσχυση της ελληνικής κοινωνίας, με θετική διάθεση και χωρίς δεύτερη σκέψη στήριξε τη δράση Women's Week. Ειδικότερα, η ALUMINCO στήριξε με χάλκινη χορηγία τον «Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης» για την Έκθεση - Θεσμό με τίτλο «Ψυχική Υγεία μέσω της Τέχνης και του Επιχειρείν!» η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου Κρήτης.

Ο Αναπτυξιακός σύλλογος γυναικών επιχειρηματιών Κρήτης από το 2003 -έτος δημιουργίας του από την Μαρία Πιτσικάκη- έχει μέχρι σήμερα μέλη του, περί τις 1000 γυναίκες επιχειρηματίες από όλη την Κρήτη και όλα τα επαγγέλματα. Έργο του συλλόγου είναι η ενημέρωση, ενδυνάμωση, εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη των γυναικών της Κρήτης σε κάθε στάδιο επιχειρηματικότητας. Για το σκοπό αυτό, πραγματοποιεί την καθιερωμένη έκθεση - γιορτή των μελών του, με κρητικά προϊόντα, οικοτεχνίας - χειροτεχνίας, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης.

aluminco women week Κρήτη

Η φετινή έκθεση μέσα στο καλοκαίρι, με τις παράλληλες εκδηλώσεις να δίνουν έμφαση στη συσχέτιση της ψυχικής υγείας και αυτοβελτίωσης με την επιχειρηματικότητα. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης με τον καθιερωμένο αγιασμό από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης. Χαιρετισμό απεύθυνε η πρόεδρος του συλλόγου, Εβελίνα Μπάκιντα. Περί τα 50 περίπτερα κρητικών οικοτεχνιών και χειροτεχνιών έδειξαν την τέχνη και τις δημιουργίες τους.

Η ALUMINCO, τηρώντας με συνέπεια τη δέσμευση της για την ενίσχυση της ελληνικής κοινωνίας μέσα από Συλλόγους που διατελούν σημαντικό έργο, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του διαχρονικού της συνεργάτη ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΑΕ -με την Αδαμαντία Πικράκη ενεργό μέλος στο ΔΣ του Α.Σ.Γ.Ε.Κ.- και υποστήριξε με θέρμη την εύρυθμη λειτουργία της εκδήλωσης υπό τη μορφή χορηγίας.

Ταυτόχρονα, εκπρόσωποι της εταιρείας και συνεργάτες μοίρασαν στους εκατοντάδες επισκέπτες οικολογικές τσάντες «A Planet to Love» και ενημερωτικό έντυπο για τις πράσινες δράσεις της ALUMINCO. Οι ενδιαφέρουσες ενημερωτικές ομιλίες για την ψυχική υγεία, θεατρικές παραστάσεις, δράσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά, βραβεύσεις αξιέπαινων γυναικών, μαγειρέματα, κεράσματα, και φυσικά μουσικές βραδιές αποτέλεσαν τα σημεία αναφοράς της φετινής καλοκαιρινής έκθεσης. 

Με πληροφορίες από Alunet

Αφιέρωμα - Ορυκτές Πρώτες Ύλες, Γένους Θηλυκού
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER