Elastrak: Το νέο Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 οχημάτων 4x4

Elastrak: Το νέο Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 οχημάτων 4x4

Η Bridgestone, παγκόσμιος ηγέτης στα ελαστικά και τις λύσεις βιώσιμης μετακίνησης, παρουσίασε σήμερα το νέο Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002, ένα premium ελαστικό παντός εδάφους που δίνει στους οδηγούς οχημάτων 4x4 πλήρη έλεγχο σε οποιοδήποτε έδαφος.

Το Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στους οδηγούς να χειρίζονται τις προκλήσεις εκτός δρόμου, ενώ παράλληλα σημειώνει καλές επιδόσεις και στις διαδρομές εντός δρόμου. Συγκεκριμένα, το ελαστικό προσφέρει:

  • Επιθετικό σχεδιασμό πέλματος για καλύτερη συμπεριφορά και αντίδραση σε διαφορετικούς τύπους εδάφους. Συγκεκριμένα, ο καινοτόμος σχεδιασμός πέλματος και τακουνιών σε σχήμα εξάγωνου παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και ισορροπία πέδησης σε διαφορετικές επιφάνειες. Έχει την ικανότητα να «γραπώνει» στη λάσπη και το χιόνι ενώ το ελαστικό διατηρείται καθαρό, όταν επιστρέφει στην άσφαλτο.
  • Εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένο και στεγνό για απόλυτο έλεγχο τόσο σε ευθείες όσο και σε στροφές. Χάρη στην υψηλή σε πυρίτιο σύνθεση γόμας, το Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση στο βρεγμένο. Το ελαστικό φέρει είναι επίσης πιστοποιημένο με σήμανση 3PMSF και M+S, καθιστώντας το συμβατό με τη χειμερινή νομοθεσία και πλήρως χειμωνιάτικο.
  • Βελτιωμένη χιλιομετρική απόσταση κατά 40% σε σύγκριση με τον προκάτοχο του (με βάση εσωτερικές δοκιμές ανάμεσα στο Dueler All-Terrain A/T002 και του Dueler A/T001 σε διάσταση 265/65R17), που κατέστη δυνατή χάρη στο μεγιστοποιημένο πλάτος του αποτυπώματος, τη βέλτιστη επιφάνεια επαφής και το αυξημένο βάθος πέλματος.

Ένα premium ελαστικό που καλύπτει τις ανάγκες των οδηγών οχημάτων 4x4 για ασφάλεια, επιδόσεις παντός εδάφους και περιπέτεια.

«Σύμφωνα με την ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς μας, οι οδηγοί οχημάτων 4x4 αναζητούν ελευθερία και περιπέτεια, παράλληλα με την ασφάλεια και τη διαβεβαίωση ότι είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στο δρόμο, ανεξάρτητα από τον καιρό ή το έδαφος. Με το νέο Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002, προσφέρουμε σε όλους τους οδηγούς οχημάτων 4x4, ανεξάρτητα από το εάν αναζητούν την περιπέτεια ή χρησιμοποιούν το όχημά τους για την καθημερινή τους εργασία, την εμπιστοσύνη και τον έλεγχο που χρειάζονται για να ωθήσουν τα οχήματά τους στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους τόσο εκτός όσο και εντός δρόμου», δήλωσε ο Emilio Tiberio, Chief Technical Officer και Chief Operating Officer της Bridgestone EMIA.

Το νέο Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002, που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη, είναι διαθέσιμο σε 43 διαστάσεις για ζάντες που κυμαίνονται από 15 έως 19 ίντσες. Το ελαστικό παντός εδάφους σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Bridgestone, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Virtual Tire Development. Αυτή η βιώσιμη προσέγγιση επιτρέπει τη δημιουργία και τη δοκιμή μιας ψηφιακής έκδοσης ενός υπό ανάπτυξη ελαστικού πριν από την κατασκευή πρωτοτύπων, οδηγώντας σε εξοικονόμηση πρώτων υλών και εκπομπών CO2 κατά την ανάπτυξη.

Με γνώμονα τη Δέσμευση της εταιρίας Bridgestone E8 Commitment, το ελαστικό Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 είναι επίσης το αποτέλεσμα της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας που απέκτησε η Bridgestone κατά την ανάπτυξη του ελαστικού πρώτης τοποθέτησης, που σχεδίασε ειδικά για τη Lamborghini Huracán Sterrato. Ως αποκλειστικός συνεργάτης ελαστικών για το supercar, η Bridgestone ανέπτυξε κατά παραγγελία το πρώτο παγκοσμίως ελαστικό παντός εδάφους, παθητικής ασφάλειας (run-flat) για supercar ώστε να ενισχύσει τις δυνατότητες της Huracán Sterrato σε όλα τα εδάφη, μεγιστοποιώντας παράλληλα τον ενθουσιασμό και την ευχαρίστηση της οδήγησης στην άσφαλτο.

Πληροφορίες: Βιβή Σταμπέλου, τηλ.: 210 8196954, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER