Caterpillar: Δύο αποκλειστικές προσφορές έως το τέλος του 2023

Caterpillar: Δύο αποκλειστικές προσφορές έως το τέλος του 2023

Εάν ανήκετε στους λάτρεις του εξοπλισμού Caterpillar στην Ελλάδα, σίγουρα γνωρίζετε ότι για την Eltrak η καλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Caterpillar σας, αποτελεί αποκλειστική δέσμευση. Το εξειδικευμένο προσωπικό με την πολυετή εμπειρία είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία του στόλου σας. Γιατί κανείς δεν γνωρίζει τα Caterpillar καλύτερα! Στο πλαίσιο αυτό και προς επιβράβευση των συνεργατών της, η Eltrak δίνει την ευκαιρία δύο εξαιρετικών προσφορών, που καλύπτουν κάθε ανάγκη και προϋπολογισμό.

CAT EXCHANGE Κινητήρας 966

Ο κινητήρας Cat Exchange 966, ο πιο έμπιστος συνεργάτης σου, είναι διαθέσιμος τώρα μόνο με 21.500€ και με εγγύηση για 2 χρόνια ή 3.000 ώρες. Τα γνήσια ανταλλακτικά Caterpillar είναι ο δρόμος προς τη μακροζωία του μηχανήματός σας. Κάντε δικό σας τον κορυφαίο κινητήρα Cat Exchange, ο οποίος έχει σχεδιαστεί με αυστηρές εργοστασιακές προδιαγραφές και μπορεί να εγγυηθεί άριστη λειτουργία, σε αυτή την προνομιακή τιμή μέχρι τις 31/12/2023.

Επισκευή & επέκταση εγγύησης με έκπτωση 35%

Τώρα οι επισκευές από την Eltrak γίνονται πιο οικονομικές από ποτέ. Πραγματοποιήστε την επισκευή σας και επεκτείνετε την εγγύηση σας με έκπτωση 35% έως τις 31/12/2023. Στην προσφορά περιλαμβάνονται οι επισκευές μηχανής ή σασμάν καθώς και του μετατροπέα ροπής (torque converter) και ισχύουν για τα εξής μοντέλα:

  • Φορτωτές: 950F,G,H,M, 966F,G,H,M,K, 972G,H,K 980F,G,H,K,M, 988F,G,H,K
  • Εκσκαφείς: 320B,C, 330B, C, D, 336D, F, E 

Επιπλέον προσφέρεται εγγύηση 36 μηνών ή 5.000 ωρών εργασίας σε συνδυασμό με ευέλικτα προγράμματα συντήρησης.

Θέλετε κι εσείς να επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές μας και την έκπτωση 35%; Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων που σας εξυπηρετεί καλώντας στο 210 8196800 ή στείλετε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Περισσότερες πληροφορίες: Βιβή Σταμπέλου, 210 8196954, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΕΛΤΡΑΚ, μέρος του ευρύτερου ομίλου CP Holdings, είναι ο επίσημος dealer του κορυφαίου οίκου Caterpillar στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία. Τα προϊόντα Caterpillar, που κατέχουν ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά, συνδυάζονται με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, οι οποίες υπόκεινται σε πιστοποιημένες διαδικασίες λειτουργίας. Οι σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις, το εγγυημένο και εξειδικευμένο service, τα εξελιγμένα συστήματα πληροφορικής, είναι μόνο μερικά από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που λειτουργούν ως προστιθέμενη αξία, σε συνδυασμό πάντα με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού και των συνεργατών της.

Ο όμιλος ΕΛΤΡΑΚ, περιλαμβάνει επίσης την εμπορία των κορυφαίων ελαστικών Bridgestone. Στην πορεία έχουν προστεθεί και άλλες σημαντικές εταιρείες όπως η JLG με τις πλατφόρμες εναερίου εργασίας, η MaK με τους ναυτικούς κινητήρες, η Palfinger με τα συστήματα ανύψωσης, φόρτωσης και διαχείρισης φορτίων, η PowerScreen και η MB με κορυφαίο εξοπλισμό θραύσης, διαλογής και ανακύκλωσης.

rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER