Υδραυλικοί σπαστήρες EPIROC Solid Body: 30 χρόνια σταθερής αξιοπιστίας

Υδραυλικοί σπαστήρες EPIROC Solid Body: 30 χρόνια σταθερής αξιοπιστίας

Η EPIROC διαθέτει μια δημοφιλή και αξιόπιστη σειρά εργαλείων στο ευρύ χαρτοφυλάκιο εξαρτημάτων εκσκαφέων της και αυτός είναι ένας από τους κορυφαίους λόγους για τους οποίους οι επιχειρηματικοί εταίροι και οι πελάτες της EPIROC εμπιστεύονται την εταιρεία και πιστεύουν στις καινοτομίες της.

Με την εφεύρεση της έννοιας Solid Body (SB), η EPIROC έγινε πρωτοπόρος ενός νέου είδους τεχνολογίας που άλλαξε το τοπίο για πάντα, με τον ελαφρύ σχεδιασμό Solid Body να έχει διάφορα διαφορετικά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τους συμβατικούς υδραυλικούς σπαστήρες με μηχανισμό κρούσης και ξεχωριστό περίβλημα.

Η έννοια Solid Body παρουσιάστηκε το 1993 και χρησιμοποιεί έναν πατενταρισμένο σχεδιασμό εσωτερικών εξαρτημάτων που ενσωματώνει τον κρουστικό μηχανισμό και το σύστημα οδήγησης σε ένα ενιαίο κομμάτι. Αυτό εξαλείφει τα πιο αδύναμα εξαρτήματα των συμβατικών σπαστήρων και προσδίδει στους σπαστήρες SB την εξαιρετική αντοχή τους. Οι υδραυλικοί σπαστήρες SB αποτελούν σήμερα μια δημοφιλή σειρά εργαλείων στο ευρύ χαρτοφυλάκιο υδραυλικών εξαρτημάτων της EPIROC.

Η εξαιρετική αντοχή και αξιοπιστία, ο ευκολότερος χειρισμός και άλλα πλεονεκτήματα συνεχίζουν να καθιστούν τους υδραυλικούς σπαστήρες SB ηγέτες σε μια ανταγωνιστική αγορά. Οι σπαστήρες SB μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου, γεγονός που συμβάλλει στη μείωση του λειτουργικού κόστους και ταυτόχρονα στη βελτίωση των εκπομπών CO2.

Χάρη στους συσσωρευτές υψηλής πίεσης που δε χρειάζονται συντήρηση, οι σπαστήρες SB προσφέρουν εξαιρετικές συχνότητες χτυπήματος από 550 έως 2.300 χτυπήματα ανά λεπτό. Η γρήγορη διείσδυση στο υλικό έχει ως αποτέλεσμα την υψηλή παραγωγικότητα του σπαστήρα.

Λεπτότερα, ελαφρύτερα, λιγότερα εξαρτήματα

Το Solid Body concept είναι λεπτότερο σε σύγκριση με τους συμβατικούς υδραυλικούς σπαστήρες του ίδιου μεγέθους, προσδίδοντας πιο συμπαγή σχεδιασμό για καλύτερη ορατότητα και χειρισμό, επιτρέποντας μικρότερο εκσκαφέα, συμβάλλοντας στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου του φορέα. Λιγότερα εξαρτήματα σημαίνει λιγότερες απαιτήσεις συντήρησης με αυξημένη αξιοπιστία.

Αφιέρωμα - Κρίσιμες Ορυκτές Πρώτες Ύλες ένα στοίχημα για την Ευρώπη

Στιβαροί συνεργάτες για ποικίλες εργασίες

Οι υδραυλικοί σπαστήρες Solid Body αποτελούν αξιόπιστη επιλογή για την κατεδάφιση ελαφρών κατασκευών από σκυρόδεμα και ασφαλτικών οδοστρωμάτων, τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους. Είναι κατάλληλοι για την εκτέλεση χωματουργικών εργασιών, την προώθηση στύλων, την κλιμάκωση σε υπόγειες εργασίες, τον καθαρισμό καμπινών και μετατροπέων σε χυτήρια και άλλες απαιτητικές εργασίες.

epiroc εκσκαφείς 30 χρόνια solid body υδραυλικοί σπαστήρες

Πλήρης γκάμα προϊόντων

Οι σπαστήρες Solid Body κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της EPIROC στο Kalmar της Σουηδίας. Σχεδιασμένοι για μεταφορείς σε κατηγορίες βάρους έως 24t, διατίθενται σε εννέα μοντέλα με βάρος υπηρεσίας που κυμαίνεται από 55 kg έως 1.060 kg. Η γκάμα περιλαμβάνει μοντέλα που ταιριάζουν με κάθε μικρο- ή μίνι εκσκαφέα, φορτωτή ολισθητήρα ή ρομπότ κατεδάφισης. Η εξαιρετική αντοχή τους τα καθιστά δημοφιλή επιλογή για τις εταιρείες ενοικίασης, οι οποίες μπορούν, με σιγουριά, να τα νοικιάσουν σε λιγότερο έμπειρους τελικούς χρήστες.

Καταστολή σκόνης

Η ανάγκη καταστολής της σκόνης στα εργοτάξια αποτελεί καθημερινή απαίτηση για μια ασφαλή λειτουργία. Τα SB 152-SB 1102 διατίθενται προαιρετικά με ενσωματωμένα ακροφύσια νερού. Με αυτά τα ακροφύσια, που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του υδραυλικού σπαστήρα, η σκόνη καταστέλλεται εκεί όπου δημιουργείται. Η καθαρή θέα και το χαμηλότερο επίπεδο σκόνης είναι το πλεονέκτημα για τους ανθρώπους που εργάζονται ή ζουν δίπλα σε εργοτάξια.

Must Reads

Άλλα χαρακτηριστικά

Οι υδραυλικοί διακόπτες της σειράς Solid Body είναι εύκολοι στη ρύθμιση και το σέρβις -δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία ή εξαρτήματα προσαρμογής. Η αλλαγή των εργαλείων εργασίας είναι απλή, χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα ασφάλισης εργαλείων, και ο χειριστής μπορεί να αντικαταστήσει τον πλωτό κάτω δακτύλιο επί τόπου με τυποποιημένα εργαλεία χειρός.

Η ενσωματωμένη τεχνολογία ανάκτησης ενέργειας EPIROC αυξάνει την παραγωγικότητα και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου. Η προστασία από υπερφόρτωση παρέχεται από μια ενσωματωμένη βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης. Διατίθενται επίσης AutoStart, μια είσοδος αέρα για υποβρύχιες εφαρμογές και τα συστήματα αυτόματης λίπανσης EPIROC ContiLube™ II micro ή ContiLube™ II είναι προαιρετικά διαθέσιμα σε ορισμένα μοντέλα.

Ένα κβαντικό άλμα συνδεσιμότητας

Ορισμένες τοποθεσίες καθίστανται απρόσιτες για διάφορους λόγους -είτε πρόκειται για τις καιρικές συνθήκες ή για την απόσταση. Αλλά για να διασφαλίσετε ότι οι εργασίες εξελίσσονται ομαλά, υπάρχει πλέον τρόπος παρακολούθησης.

Η συνδεσιμότητα υδραυλικών εργαλείων προσάρτησης ή HATCON επιτρέπει τη διαχείριση του στόλου σας σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων, παρακολουθώντας τις ώρες λειτουργίας, τη θέση και τα διαστήματα σέρβις των εργαλείων σας. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες - υπολογιστή, tablet ή τηλέφωνο, παρέχοντας στους πελάτες της Epiroc πρόσβαση σε δεδομένα όλο το εικοσιτετράωρο, καθοδηγώντας τους για το επόμενο σέρβις. Τα δεδομένα από το HATCON παρέχουν ένα νέο επίπεδο ελέγχου. Διασφαλίζοντας ότι η χρήση είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη σε όλο το στόλο, η βελτιστοποίηση της μεταφοράς και η αύξηση του χρόνου διαθεσιμότητας με προσχεδιασμένες στάσεις σέρβις δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Με τα συνδεδεμένα εργαλεία, θα αυξηθεί η αποδοτικότητα και τελικά η κερδοφορία. Η λειτουργία GPS είναι επίσης μια καλή συμβολή στο αντικλεπτικό σας σύστημα. Η EPIROC προσπαθεί διαρκώς να σας προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεστε για να πετύχετε σήμερα και την τεχνολογία για να ηγηθείτε αύριο.

rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER