Οι Sandvik και Barrick ενισχύουν τη συνεργασία τους σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω νέας συμφωνίας-πλαίσιο

Οι Sandvik και Barrick ενισχύουν τη συνεργασία τους σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω νέας συμφωνίας-πλαίσιο

Η Sandvik Mining and Rock Solutions και η Barrick Gold Corporation επέκτειναν τη μεταξύ τους συμφωνία - πλαίσιο σε παγκόσμιο επίπεδο, ενισχύοντας τη μακροπρόθεσμη συνεργασία μεταξύ της κατασκευαστή εξοπλισμού και της πολυεθνικής εξορυκτικής εταιρείας.

Disclaimer: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς αναφορά στο RAWMATHUB.GR (με ενεργό link) ή χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του RAWMATHUB.GR. 

Η Sandvik και η Barrick θα στοχεύσουν στη βελτίωση της ασφάλειας, της παραγωγικότητας και της βιωσιμότητας μέσω εφαρμογής των πιο πρόσφατων εξελίξεων στις εξορυκτικές τεχνολογίες. «Η συμφωνία θα καθοδηγείται από καθορισμένα KPIs που θα σχετίζονται με τη βελτίωση της λειτουργίας των εγκαταστάσεων», σύμφωνα με τη Sandvik.

Ο Glenn Heard, Mining Executive της Barrick, δήλωσε: «Η Sandvik Mining and Rock Solutions παρέχει τεχνολογίες προστιθέμενης αξίας για τις εξορυκτικές μας δραστηριότητες σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή η αμοιβαία επωφελής συνεργασία θα βοηθήσει να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε τα αναπτυξιακά μας σχέδια στους τομείς της αυτοματοποίησης, της ψηφιοποίησης και της ηλεκτροκίνησης, προκειμένου να βελτιώσουμε τις εξορυκτικές μας εκμεταλλεύσεις ανά τον κόσμο».

Podcast: Ηγεσία, οργανωσιακή συμπεριφορά και ψυχοκοινωνικοί κίνδυνοι στην εργασία

Η εκτεταμένη συμφωνία - πλαίσιο περιλαμβάνει την ανάπτυξη της Υπηρεσίας Απομακρυσμένης Παρακολούθησης (Remote Monitoring Service, RMS) της Sandvik από τη Barrick σε ολόκληρο τον υπόγειο στόλο της σε παγκόσμιο επίπεδο, με περισσότερα από 200 συνδεδεμένα φορτηγά, φορτωτές και γεωτρύπανα της Sandvik. Η υπηρεσία RMS έχει ήδη μειώσει το κόστος συντήρησης, ενώ έχει αυξήσει το χρόνο λειτουργίας του στόλου της Barrick, σύμφωνα με τη Sandvik.

Επιπλέον, η συμφωνία αναφέρει ότι η Sandvik και η Barrick θα αναπτύξουν μια μακροπρόθεσμη στρατηγική για τα ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία (Battery Electric Vehicles, BEV) και θα καθορίσουν σχέδια μετάβασης σε τεχνολογίες BEV σύμφωνα με το στόχο της Barrick να είναι ουδέτερη ως προς τις εκπομπές άνθρακα έως το 2050.

«Αυτή η επέκταση της συμφωνίας μας θα ενισχύσει τη συνεργασία της Sandvik με την Barrick», δήλωσε ο Hugo Hammar, Global Account Manager στη Sandvik Mining and Rock Solutions. «Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στενά μαζί τους για να προσθέσουμε αξία στην εξορυκτικές επιχειρήσεις της Barrick».

Με πληροφορίες από im-mining.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ RAWMATHUB.GR
rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER