Νέο Performance Booster στον κονιορτοποιητή κατεδάφισης DP 1820 από την Epiroc

Νέο Performance Booster στον κονιορτοποιητή κατεδάφισης DP 1820 από την Epiroc

Η Epiroc, κορυφαίος πάροχος καινοτόμων λύσεων για τις κατασκευές και τις εξορυκτικές βιομηχανίες, ανακοίνωσε την τελευταία βελτίωση της σειράς κονιοποιητών κατεδάφισης - το νέο σύστημα ενίσχυσης απόδοσης για τον κονιοποιητή κατεδάφισης DP 1820. Ο DP 1820, που παρουσιάστηκε αρχικά στην Bauma 2022, στη Γερμανία, διαθέτει λεπτό, αρθρωτό σχεδιασμό, ώστε να αντέχει την πρόσθετη ισχύ ενός Performance Booster.

Ο DP 1820 είναι ειδικά προσαρμοσμένος για μεταφορείς στην κατηγορία βάρους 15-22 τόνων. Τώρα, με την εισαγωγή του Performance Booster, η Epiroc ανεβάζει το DP 1820 σε νέα ύψη, προσφέροντας σημαντικά υψηλότερες επιδόσεις σε σύγκριση με τις τυπικές εκδόσεις.

Βασικά οφέλη του Performance Booster

  1. Ενισχυμένη απόδοση: Το Epiroc Performance Booster αυξάνει την απόδοση του DP 1820 έως και κατά 20%, εξασφαλίζοντας ότι οι εργασίες ολοκληρώνονται ταχύτερα και αποτελεσματικότερα.
  2. Μειωμένος χρόνος κύκλου σιαγόνων: Το Performance Booster όχι μόνο ενισχύει την ισχύ αλλά και ελαχιστοποιεί τον χρόνο κύκλου σιαγόνων έως και 25%, συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας στο εργοτάξιο.
  3. Αποδοτικότητα καυσίμου: Αναμένεται σημαντική μείωση της κατανάλωσης καυσίμου του φορέα έως και 35%, καθιστώντας το DP 1820 με Performance Booster μια βιώσιμη και οικονομικά αποδοτική λύση. 

Επίσης, σε αντίθεση με άλλους κονιορτοποιητές της αγοράς που απαιτούν διαφορετικά σώματα για να αντέξουν το φορτίο ενός Performance Booster, ο DP 1820 προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική και βολική λύση.

Αφιέρωμα - Κρίσιμες Ορυκτές Πρώτες Ύλες ένα στοίχημα για την Ευρώπη

DP 1820: Μια μηχανή κατεδάφισης

Το DP 1820, με βάρος υπηρεσίας 1.820 kg και άνοιγμα σιαγόνων 746 mm, προσφέρει ακριβή χειρισμό και εντυπωσιακή δύναμη θραύσης. Ο λεπτός, αρθρωτός σχεδιασμός του εξαλείφει την ανάγκη προστασίας της ράβδου του κυλίνδρου, ενώ η ατελείωτη υδραυλική περιστροφή 360° εξασφαλίζει βέλτιστη τοποθέτηση και ακριβή χειρισμό στο εργοτάξιο. Ο σχεδιασμός του κονιοποιητή κατεδάφισης εξαλείφει την ανάγκη για πρόσθετη προστασία του κυλίνδρου, εξορθολογίζοντας τις εργασίες.

Οι κονιορτοποιητές κατεδάφισης της Epiroc, συμπεριλαμβανομένου του DP 1820 με Performance Booster, είναι εξαιρετικά ευέλικτα εξαρτήματα ικανά να χειριστούν τόσο εργασίες κατεδάφισης όσο και δευτερεύουσα θραύση συντριμμιών. Αυτή η αποδοτικότητα διευκολύνει την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών, καθιστώντας τα εξαρτήματα DP της Epiroc μια ολοκληρωμένη λύση για μια σειρά εφαρμογών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κονιορτοποιητή κατεδάφισης DP 1820 με Performance Booster και άλλες καινοτόμες λύσεις της Epiroc, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα epiroc.gr ή επικοινωνήστε με τους: 

  • Dimitris Nikolakopoulos, Business Manager - Mining & Rock Excavation Technique Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Cristina Baraldini, Communication Manager - South Europe North Africa Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αφιέρωμα - Ορυκτές Πρώτες Ύλες, Γένους Θηλυκού
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER