Η GroundHog λανσάρει μια καινοτόμο εφαρμογή για υπόγεια ορυχεία

Η GroundHog λανσάρει μια καινοτόμο εφαρμογή για υπόγεια ορυχεία

Η GroundHog, κορυφαίος πάροχος τεχνολογικών λύσεων για τη βιομηχανία εξόρυξης, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας εφαρμογής, σχεδιασμένης ειδικά για συνεργεία κατασκευών σε υπόγεια ορυχεία.

Disclaimer: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς αναφορά στο RAWMATHUB.GR (με ενεργό link) ή χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του RAWMATHUB.GR. 

Η νέα εφαρμογή, που ονομάζεται «GroundHog Construction Crews», περιγράφεται ως ένα ισχυρό εργαλείο που βελτιστοποιεί την επικοινωνία και τη συνεργασία για συνεργεία που εργάζονται σε υπόγεια ορυχεία. Η εφαρμογή επιτρέπει στα μέλη των συνεργείων να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με προγραμματισμένες εργασίες, όπως εγκατάσταση αντλιών για καθαρισμό νερού σε χώρους εξόρυξης, επέκταση αερισμού, εγκατάσταση σημείων πρόσβασης WiFi σε νέους χώρους εργασίας, κ.α.

«Κατανοούμε τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα συνεργεία σε υπόγειες εκμεταλλεύσεις. Η νέα μας εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ειδικά για να κάνει τις κατασκευαστικές, ηλεκτρολογικές και I&T εργασίες και τις εργασίες επιτόπιας συντήρησης ευκολότερες και πιο αποτελεσματικές, ενισχύοντας παράλληλα την ασφάλεια», λέει ο Satish Penmetsa, Διευθύνων Σύμβουλος της GroundHog.

rawmathub.gr linkedin newsletter subscription

Οι δυνατότητες της εφαρμογής GroundHog Construction Crews περιλαμβάνουν επίσης παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των εντολών εργασίας, ικανότητα καταμερισμού των εργασιών, ορισμό και παρακολούθηση προτεραιοτήτων, παρακολούθηση ενημερώσεων προόδου, λήψη φωτογραφιών για την επαλήθευση της ολοκλήρωσης εργασιών βάσει προδιαγραφών και χρονοδιαγράμματος, και τέλος, η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο online και offline.

Η εφαρμογή βασίζεται στο ευρέως διαδεδομένο σύστημα ελέγχου και διαχείρισης στόλου GroundHog Short Interval της εταιρείας. «Είμαστε βέβαιοι ότι η εφαρμογή GroundHog Construction Crews θα φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο εργάζονται τα συνεργεία κατασκευών στα υπόγεια ορυχεία», δήλωσε ο Krishan Agarwal, διευθυντής τεχνολογιών για υπόγειες εκμεταλλεύσεις στη GroundHog. «Ανυπομονούμε να δούμε τον θετικό αντίκτυπο που θα έχει στον κλάδο».

Με πληροφορίες από im-mining.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ RAWMATHUB.GR
Αφιέρωμα - Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER