Η Epiroc εξαγοράζει εταιρεία λύσεων αυτοματισμού για εξορυκτικές εταιρείες

Η Epiroc εξαγοράζει εταιρεία λύσεων αυτοματισμού για εξορυκτικές εταιρείες

Η Epiroc συμφώνησε να εξαγοράσει την Remote Control Technologies Pty Ltd με έδρα την Αυστραλία, μια εταιρεία που παρέχει λύσεις αυτοματισμού και τηλεχειρισμού σε εξορυκτικές εταιρείες παγκοσμίως.

Disclaimer: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς αναφορά στο RAWMATHUB.GR (με ενεργό link) ή χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του RAWMATHUB.GR. 

Η Remote Control Technologies, γνωστή ως RCT, παρέχει λύσεις αυτοματισμού και τηλεχειρισμού που εφαρμόζονται είτε σε ένα μόνο μηχάνημα ή σε έναν ολόκληρο μικτό στόλο μηχανών, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή ή τον τύπο του εξοπλισμού. Η εταιρεία παρέχει επίσης πληροφοριακά συστήματα συλλογής, αποθήκευσης και διαχείρισης δεδομένων, συστήματα διαχείρισης στόλου και εξοπλισμού και συστήματα προστασίας εξοπλισμού.

Η Helena Hedblom, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Epiroc, δήλωσε: «Ο αυτοματισμός είναι όλο και πιο σημαντικός για τη βιομηχανία εξόρυξης με σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας και της παραγωγικότητας και οι προηγμένες λύσεις της RCT συμπληρώνουν ιδανικά τις υπάρχουσες λύσεις αυτοματισμού της Epiroc. Μαζί θα παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού και τηλεχειρισμού για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας στο δρόμο προς τη βέλτιστη λειτουργία των εκμεταλλεύσεων τους».

Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί το τέταρτο τρίμηνο του 2022. Η συναλλαγή δεν υπόκειται σε υποχρέωση γνωστοποίησης σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε για θέματα ανταγωνισμού..

Πηγή: construction-europe.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ RAWMATHUB.GR
rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER