Η Epiroc εγκαινιάζει το Εθνικό Κέντρο Δεξιοτήτων για την υπόγεια εξόρυξη στη Nevada

Η Epiroc εγκαινιάζει το Εθνικό Κέντρο Δεξιοτήτων για την υπόγεια εξόρυξη στη Nevada

Η Epiroc, κορυφαίος εταίρος παραγωγικότητας για τις βιομηχανίες εξόρυξης και κατασκευών, ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη των εργασιών του Εθνικού Κέντρου Δεξιοτήτων στο Elko της Nevada. Η υπερσύγχρονη εγκατάσταση σηματοδοτεί ένα σημαντικό στρατηγικό επίτευγμα για την Epiroc USA, ενισχύοντας την υποστήριξη για πελάτες εξόρυξης και εξερεύνησης και παρέχοντας μια σταθερή πλατφόρμα επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Disclaimer: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς αναφορά στο RAWMATHUB.GR (με ενεργό link) ή χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του RAWMATHUB.GR. 

Ο Jon Torpy, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Epiroc USA, εξέφρασε τη σημασία αυτού του επιτεύγματος, δηλώνοντας: «Το άνοιγμα του Κέντρου Δεξιοτήτων στο Elko αποτελεί κεντρικό στρατηγικό στόχο για την Epiroc USA. Αυτή η εγκατάσταση ενσωματώνει τη δέσμευση μας να βοηθήσουμε τους πελάτες να κατασκευάσουν τα ορυχεία του μέλλοντος, παρέχοντας αξιόπιστη τεχνογνωσία. Σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στην αποστολή μας να παρατείνουμε τη μακροζωία των στόλων και να συμβάλλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου».

Το Κέντρο Δεξιοτήτων, μια διώροφη εγκατάσταση σε κεντρική τοποθεσία, εκτείνεται σε 4.500 τ.μ., εκ των οποίων τα 750 τ.μ. είναι χώροι γραφείων, τα 450 τ.μ. εκπαιδευτικό κέντρο, τα 1.500 τ.μ. αποθηκευτικοί χώροι και τα 1.800 τ.μ. ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο με υπαίθριο εκθεσιακό χώρο.

Αφιέρωμα - Κρίσιμες Ορυκτές Πρώτες Ύλες ένα στοίχημα για την Ευρώπη

Το Κέντρο Δεξιοτήτων παρέχει προηγμένη τεχνική βοήθεια, εξειδίκευση στην ηλεκτροκίνηση και τεχνογνωσία σε ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας (BEV), συμπεριλαμβανομένων των μετατροπών οχημάτων με ντίζελ σε οχήματα μπαταρίας.

Το Κέντρο εστιάζει σε βελτιωμένες εφοδιαστικές αλυσίδες, επάρκεια τεχνολογίας αιχμής και προγράμματα κυκλικότητας που εφαρμόζονται σε περιπτώσεις πλήρους ανακατασκευής μηχανών και προγραμματισμένες αντικαταστάσεις εξαρτημάτων. Εκτός της παροχής υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών υψηλής ποιότητας, το Κέντρο παρέχει υποστήριξη στο πεδίο αλλά και στο επιτόπιο συνεργείο, υποστήριξη πωλήσεων και εφαρμογών, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό κέντρο, καλύπτοντας την αυξανόμενη ανάγκη του κλάδου για εξειδικευμένους χειριστές.

Το Κέντρο Δεξιοτήτων στο Elko αντιπροσωπεύει ένα βασικό ορόσημο που ευθυγραμμίζεται με το όραμα της Epiroc για το μέλλον. Πέρα από την παροχή υποδειγματικής εξυπηρέτησης σε τοπικούς πελάτες, το Κέντρο είναι σε θέση να εξυπηρετεί ολόκληρη την αγορά των ΗΠΑ, προσφέροντας μοναδικά προγράμματα και δυνατότητες. Με συνεχή εστίαση στην υλικοτεχνική υποστήριξη πρώτης γραμμής και στους στρατηγικούς στόχους των πελατών, το Κέντρο αποτελεί ένα δυναμικό κόμβο για μελλοντικές πρωτοβουλίες ανάπτυξης, θέτοντας νέα σημεία αναφοράς για την υποστήριξη των πελατών της Epiroc.

Με πληροφορίες από globalminingreview.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ RAWMATHUB.GR
rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER