Η Suvo υπογράφει συμφωνία για παραγωγή αλουμίνας από ανακυκλωμένο αλουμίνιο

Η Suvo υπογράφει συμφωνία για παραγωγή αλουμίνας από ανακυκλωμένο αλουμίνιο

Η Suvo Strategic Minerals, με έδρα τη Δυτική Αυστραλία, υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία για την απόκτηση του 26% της Dingo, μια αυστραλιανής ιδιόκτητης εταιρείας, που στοχεύει να παράγει αλουμίνα υψηλής καθαρότητας (High Purity Alumina, HPA) από ανακυκλωμένη πρώτη ύλη.

Disclaimer: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς αναφορά στο RAWMATHUB.GR (με ενεργό link) ή χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του RAWMATHUB.GR. 

Η HPA είναι μια μορφή οξειδίου του αλουμινίου υψηλής καθαρότητας, με ελάχιστο επίπεδο καθαρότητας 99,99%, και είναι μια κρίσιμη ορυκτή πρώτη ύλη υψηλής αξίας που χρησιμοποιείται στην παραγωγή φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, ηλεκτρικών οχημάτων και λαμπτήρων LED.

Μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης, η Suvo θα έχει πλήρη κυριότητα σε 220.000 κοινές μετοχές της Dingo, σε τιμή έκδοσης $1 ανά μετοχή. Η Dingo δίνει επίσης στη Suvo το δικαίωμα απόκτησης ποσοστού έως και 76% του κεφαλαίου της εταιρείας, υπό την προϋπόθεση ότι θα εκπληρωθούν διάφορα ορόσημα. Επίσης, η Suvo θα έχει μια αποκλειστική περίοδο για να διαπραγματευτεί την απόκτηση των υπόλοιπων μετοχών της Dingo, με την επιφύλαξη των κανόνων εισαγωγής στο χρηματιστήριο και τυχόν περαιτέρω ρυθμιστικών εγκρίσεων.

Αφιέρωμα - Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Η Dingo σκοπεύει να επικεντρωθεί στην αστική εξόρυξη (urban mining), μετατρέποντας τα απόβλητα πρώτης ύλης αλουμινίου σε HPA, υιοθετώντας μια νέα διαδικασία ανακύκλωσης κλειστού βρόχου που αποτρέπει την απόθεση τυχόν αποβλήτων αλουμινίου σε χώρους υγειονομικής ταφής. Η Dingo θα χρησιμοποιήσει κεφάλαια για να υποστηρίξει την υλοποίηση μελέτης πεδίου εφαρμογής για την αξιολόγηση της τεχνοοικονομικής βιωσιμότητας του διαγράμματος ροής της διαδικασίας ανακύκλωσης για την παραγωγή HPA, καθώς και για γενικό κεφάλαιο κίνησης.

Με πληροφορίες από australianmining.com.au

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ RAWMATHUB.GR
rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER