ΔΕΗ blue: 1500 σημεία φόρτισης σε 80 περιοχές πανελλαδικά

ΔΕΗ blue: 1500 σημεία φόρτισης σε 80 περιοχές πανελλαδικά

Μέσω της εφαρμογής ΔΕΗ blue οι χρήστες του δικτύου έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 80 σημεία ταχυφόρτισης ισχύος έως 300 kW HPDC στα οποία μπορούν να φορτίσουν τη μπαταρία τους από 10 σε 80% σε έως 18 λεπτά.

Έχει ξεπεράσει τα 1500 δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης πανελλαδικά σε 49 Νομούς το δίκτυο ΔΕΗ blue δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων να κάνουν ταξίδια μεγάλης απόστασης χωρίς να ανησυχούν για την εξάντληση της μπαταρίας τους. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, οι χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων μπορούν να βασιστούν στο δίκτυο της ΔΕΗ blue για να φορτίσουν τα οχήματα τους καθώς ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα κατά τη διάρκεια των ημερών του Πάσχα και να νιώθουν ασφαλείς στις κοντινές και τις πιο μακρινές διαδρομές τους.

Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής ΔΕΗ blue οι χρήστες του δικτύου έχουν πρόσβαση και σε πάνω από 80 σημεία ταχυφόρτισης ισχύος έως 300 kW HPDC στα οποία μπορούν να φορτίσουν τη μπαταρία τους από 10% σε 80% σε έως 18 λεπτά, ανάλογα με τον τύπο του οχήματος. Η ΔΕΗ blue αποτελεί ήδη το μεγαλύτερο δίκτυο φορτιστών στην Ελλάδα. Η ΔΕΗ συνεχίζει να επενδύει, προσθέτοντας συνεχώς νέους φορτιστές και ενισχύοντας την υπάρχουσα υποδομή, ώστε οι φορτιστές της υπηρεσίας ΔΕΗ blue να φτάσουν τους 10.000 σε όλη τη χώρα μέχρι το 2027.

ΔΕΗ blue: Ο υπέροχος κόσμος της ηλεκτροκίνησης

Η ΔΕΗ blue είναι ένας ολόκληρος κόσμος νέων υπηρεσιών, που βασίζονται στην πράσινη ενέργεια και δίνουν πρόσβαση στα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης. Το μόνο που χρειάζεται για φόρτιση στο δίκτυο ΔΕΗ blue είναι η λήψη της εφαρμογής ΔΕΗ blue, διαθέσιμη για apple και android.

Στο app, οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων μπορούν να βρουν το χάρτη με τους φορτιστές ΔΕΗ blue σε όλη την Ελλάδα και να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα και την κατάσταση τους. Επίσης, η υπηρεσία ενημερώνει τους χρήστες για το χρόνο και το κόστος της φόρτισης. Τα εγγεγραμμένα μέλη στην εφαρμογή της ΔΕΗ blue επωφελούνται από χαμηλότερες τιμές φόρτισης και επιπλέον έχουν πρόσβαση σε εξατομικευμένες υπηρεσίες που κάνουν το ταξίδι ακόμα πιο ασφαλές και άνετο, όπως:

  • Ταξίδια ΔΕΗ blue για να οργανώνουν με ασφάλεια τις διαδρομές τους, προγραμματίζοντας τις στάσεις και τον χρόνο φόρτισης,
  • Υπηρεσία κράτησης ταχυφορτιστή για να απαλλάσσονται από το άγχος εύρεσης διαθέσιμων σταθμών ταχυφόρτισης κατά την διαδρομή τους,
  • Παρακολούθηση της κίνησης στο οδικό δίκτυο σε πραγματικό χρόνο (Show Traffic), ώστε να διαχειρίζονται καλύτερα και να εξοικονομούν τη μπαταρία του οχήματος τους,
  • Δυνατότητα να καταχωρούν το μοντέλο του ηλεκτρικού οχήματος τους προκειμένου να εντοπίζουν τα κατάλληλα σημεία φόρτισης για αυτό και να ενημερώνονται για την κατάσταση της μπαταρίας του, εφόσον το συνδέσουν στο προφίλ τους/ «Τα αυτοκίνητα μου».
rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER