Η Elastrak στηρίζει τους εθελοντές πυροσβέστες

Η Elastrak στηρίζει τους εθελοντές πυροσβέστες

H Elastrak αναγνωρίζει ότι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας ως εκ τούτου φροντίζει να συμβάλει στην ευημερία της. Πώς; Υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων το έργο εθελοντών που προσφέρουν ανιδιοτελώς στα κοινά.

Η Μονάδα Αντιμετώπισης Κινδύνων Ιπποκράτειου Πολιτείας (ή αλλιώς Μ.Α.Κ.Ι.Π.) αποτελεί μία εθελοντική ομάδα που είναι ενεργή τα τελευταία 11 χρόνια, παρέχοντας καθοριστική βοήθεια στις πυρκαγιές των τελευταίων χρόνων. Μια σπίθα αρκεί να καταστρέψει ένα δάσος. Και όταν καταστρέφεται το δάσος, καταστρέφεται όχι μόνο ένας τεράστιος πλούτος, αλλά και η ίδια η ζωή του ανθρώπου, ο αέρας που αναπνέει, η ομορφιά που βλέπει, η γαλήνη και η ισορροπία της ζωής του.

Η ομάδα Μ.Α.Κ.Ι.Π. είναι αναγνωρισμένη στο σύστημα εθελοντισμού της πολιτικής προστασίας και δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στον τομέα πυρασφάλειας (πρόληψη και καταστολή). Ο ρόλος της είναι επικουρικός σε αυτόν του Πυροσβεστικού Σώματος, που έχει και την συνολική ευθύνη, ωστόσο αρκετές φορές όλα αυτά τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί πρώτης γραμμής.

Με ευαισθησία για το έργο των εθελοντών, η Elastrak αναγνώρισε τις ανάγκες της ΜΑΚΙΠ και προσέφερε δωρεάν τέσσερα καινούργια ελαστικά για το πυροσβεστικό όχημα της εθελοντικής ομάδας, ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας για την προστασία του περιβάλλοντος και των συνανθρώπων μας. Με την ελπίδα ο αγώνας αυτός να μην είναι άγονος και να έχει αίσιο πέρας.

elastrak πυροσβεστική στήριξη

Φωτο.: Η Σοφία Κάτση, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Elastrak, με εκπρόσωπο της Μ.Α.Κ.Ι.Π

Περισσότερες πληροφορίες: Βιβή Σταμπέλου, 210 8196954, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER