Βουλγαρία: Εγκαίνια σε εργοστάσιο βιομάζας

Βουλγαρία: Εγκαίνια σε εργοστάσιο βιομάζας

Η αντιπρόεδρος της Βουλγαρίας, Iliana Yotova, εγκαινίασε τη μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και θερμότητας από βιομάζα στο εργοστάσιο παραγωγής λευκασμένου κραφτ πολτού και προϊόντων αυτού, Svilosa AD, στο Svishtov. Το έργο υλοποιήθηκε με κινεζικές επενδύσεις και η Yotova τόνισε ότι το θεωρεί ένα «καλό νέο για τη χώρα».

Κατά τις δηλώσεις της, η Yotova αναφέρθηκε και στην πολιτική κατάσταση της χώρας: «Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα καλά νέα στο παρασκήνιο των καθημερινών προβλημάτων, των πολιτικών αποφάσεων που αντί να διευκολύνουν, εμποδίζουν την ανάπτυξη της βουλγαρικής οικονομίας, στο φόντο του σκανδαλώδους καπνού που απελευθερώνουν διάφορα ιδρύματα για να αποσπάσουν την προσοχή από αυτό που ενδιαφέρει κάθε πολίτη της Βουλγαρίας. Ελπίζω ότι τις επόμενες ημέρες, η κυβέρνηση θα υιοθετήσει σοβαρά μια νομοθεσία που θα κάνει τη ζωή των ανθρώπων ευκολότερη

«Αντί για απερίσκεπτες αποφάσεις, επικεντρωθείτε στους σημαντικούς νόμους. Από την αρχή των εργασιών του, το κοινοβούλιο έχει ψηφίσει 10 νόμους, επτά από τους οποίους είναι επικυρώσεις διεθνών συμβάσεων και τρεις σχετίζονται με τον προϋπολογισμό. (Η υπόλοιπη νέα νομοθεσία) είναι τροποποιητικοί νόμοι, οι περισσότεροι από τους οποίους προτάθηκαν από το υπηρεσιακό υπουργικό συμβούλιο. Αντί να στηρίζει την ανάπτυξη της οικονομίας, το κράτος δημιουργεί συνεχώς εμπόδια με πρόχειρη νομοθεσία» τόνισε η Yotova, η οποία απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την παραίτηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται προσπάθειες επιθετικής πολιτικοποίησης του υπουργείου Εσωτερικών.

rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER