Η βιομηχανία του χαλκού συνεισφέρει 160 δισ. $ ετησίως στην οικονομία των Η.Π.Α

Η βιομηχανία του χαλκού συνεισφέρει 160 δισ. $ ετησίως στην οικονομία των Η.Π.Α

Η Copper Development Association (CDA) πραγματοποποίησε μελέτη που καταγράφει τη σημαντική οικονομική επίδραση του χαλκού στις ΗΠΑ συγκεντρώνοντας στοιχεία που αφορούν παραγωγή, θέσεις εργασίας, μισθούς και άλλες πληροφορίες. Από τη μελέτη προκύπτει ότι ο χαλκός συνεισφέρει περίπου 160 δισ. δολάρια στην οικονομία των ΗΠΑ σε ετήσια βάση.

Disclaimer: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς αναφορά στο RAWMATHUB.GR (με ενεργό link) ή χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του RAWMATHUB.GR. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία της CDA, η βιομηχανία χαλκού των ΗΠΑ:

  • Απασχολεί άμεσα περισσότερους από 65.000 εργαζόμενους και υποστηρίζει έμμεσα επιπλέον 330.000 εργαζομένους
  • Παράγει άμεση οικονομική αξία της τάξης των 77 δισ. δολαρίων και έμμεση αξία επιπλέον 83 δισ. δολαρίων 
  • Οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στη βιομηχανία χαλκού των ΗΠΑ λαμβάνουν πάνω από 31 δισ. δολάρια σε μισθούς και παροχές
  • Όταν λαμβάνεται υπόψη όλη η απασχόληση που υποστηρίζεται από τη βιομηχανία χαλκού προκύπτει ότι ποσό της τάξης των 13 δισ. δολαρίων εισπράττεται με τη μορφή φόρων από το κράτος.

Εκτός από τις τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο της ενεργειακής μετάβασης (ηλιακοί συλλέκτες, μπαταρίες, δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας), αρκετές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών, των υποδομών και της άμυνας χρησιμοποιούν το χαλκό για τις μοναδικές του ιδιότητες (αντοχή στη διάβρωση, υψηλή ηλεκτρική αγωγιμότητα, κ.λπ), αυξάνοντας κατακόρυφα τη ζήτηση.

χρησεις του χαλκού στις διάφορες βιομηχανίες

Με πληροφορίες από copper.org

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ RAWMATHUB.GR

Planning and Management of Solar Power from Space
Συγγραφέας: Παναγιώτης Κοσμόπουλος
ISBN: 9780128233900

Μια ολιστική προσέγγιση απομακρυσμένης παρακολούθησης και πρόγνωσης της διεσπαρμένης παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα με τη χρήση μεθόδων γεωπαρατήρησης, προτείνοντας μια εναλλακτική λύση για έξυπνη λήψη αποφάσεων ενεργειακής μετάβασης και ασφάλειας

Αποκτήστε το εδώ!
rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER