Η Βουλγαρία χορηγεί δύο άδειες εξερεύνησης για δομικά υλικά

Η Βουλγαρία χορηγεί δύο άδειες εξερεύνησης για δομικά υλικά

Η βουλγαρική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι χορήγησε άδειες εξερεύνησης για την εξόρυξη δομικών υλικών στις τοπικές εταιρείες Dimitar Bogerikov 92 και Raimar.

Disclaimer: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς αναφορά στο RAWMATHUB.GR (με ενεργό link) ή χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του RAWMATHUB.GR. 

Πιο συγκεκριμένα, η Dimitar Bogerikov 92, με έδρα τη Stara Zagora, απέκτησε άδεια για εξερεύνηση υλικών επένδυσης πέτρας στην περιοχή Gradeshki Bair κοντά στο χωριό Katunishte, στον κεντρικό δήμο του Kotel, όπως ανέφερε η Βουλγαρική κυβέρνηση. Η εταιρεία θα επενδύσει τουλάχιστον 21.000€ σε δραστηριότητες εξερεύνησης κατά τη διάρκεια της διετούς ισχύος της άδειας.

Συγχρόνως, η Raimar έλαβε άδεια για εργασίες εξερεύνησης δομικών υλικών στο πεδίο Gramadata κοντά στο χωριό Vlahi, στη νοτιοδυτική περιοχή Blagoevgrad. Η άδεια ισχύει για δύο χρόνια και η Raimar, επίσης θα επενδύσει τουλάχιστον 22.000€.

Με πληροφορίες από seenews.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ RAWMATHUB.GR
Αφιέρωμα - Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία
rawmathub.gr linkedin newsletter subscription
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER