Μοτοσικλέτα: Η Honda θα προσπαθήσει να πετύχει «ανθρακική ουδετερότητα» μέσα από τον εξηλεκτρισμό των μοντέλων της

Μοτοσικλέτα: Η Honda θα προσπαθήσει να πετύχει «ανθρακική ουδετερότητα» μέσα από τον εξηλεκτρισμό των μοντέλων της

Η Honda σχεδιάζει να παρουσιάσει περισσότερα από 10 ηλεκτρικά μοντέλα μοτοσυκλετών σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2025 και στοχεύει να αυξήσει τις ετήσιες πωλήσεις ηλεκτρικών μοντέλων σε 1 εκατομμύριο μονάδες μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, και σε 3,5 εκατομμύρια μονάδες (που αντιστοιχεί στο 15% των συνολικών πωλήσεων) έως το 2030.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της για επίτευξη ανθρακικής ουδετερότητας για όλα τα προϊόντα μοτοσυκλετών της κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2040 – που αποτελεί πρωταρχικό σημείο εστίασης των περιβαλλοντικών στρατηγικών της στον κλάδο μοτοσυκλετών – η Honda θα επιταχύνει τον εξηλεκτρισμό των μοντέλων της, συνεχίζοντας παράλληλα να προωθεί τους κινητήρες εσωτερικής καύσης (ICE) αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μοτοσυκλετών στον κόσμο, η Honda θα συνεχίσει να ηγείται του κλάδου σε αυτή την «εποχή ανθρακικής ουδετερότητας» με τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της και προσφέροντας προϊόντα με νέα αξία αξιοποιώντας το υψηλό επίπεδο συμβατότητας της τεχνολογίας λογισμικού και των ηλεκτροκίνητων μοντέλων.

Η Honda στοχεύει να πετύχει ανθρακική ουδετερότητα για όλα τα προϊόντα και τις εταιρικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχει μέχρι το 2050. Η εταιρεία πραγματοποίησε πρόσφατα μία ενημέρωση Τύπου σχετικά με τις επιχειρηματικές της πρωτοβουλίες στον τομέα μοτοσυκλετών, που παρουσίασαν οι Kohei Takeuchi (Director, Executive Vice President and Representative Executive Officer) και Yoshishige Nomura (Managing Officer).

foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER