Το ΔΕΗ e-bike Festival έρχεται στην Πτολεμαΐδα

Το ΔΕΗ e-bike Festival έρχεται στην Πτολεμαΐδα

Η ΔΕΗ καλεί τους κατοίκους και επισκέπτες της Πτολεμαΐδας να γνωρίσουν από κοντά τις ευκολίες και τις δυνατότητες των ηλεκτρικών ποδηλάτων στο ΔΕΗ e-bike Festival που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 από τις 12:00 μέχρι τις 20:00 στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών.

PPC e-bike festival

Το ΔΕΗ e-bike Festival είναι το πρώτο φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα και συνεχίζεται για 2η χρονιά. Οι επισκέπτες του ΔΕΗ e-bike Festival θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια μεγάλη γκάμα από ελληνικά και διεθνή μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων, κατάλληλων για κάθε διαφορετική ανάγκη και χρήση. Οι επισκέπτες του e-bike Festival θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και στην κλήρωση για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο.

ΔΕΗ e-bike festival
rawmathub.gr linkedin newsletter subscription

Η ομάδα του ΔΕΗ e-bike Festival θα βρίσκεται στο χώρο για να λύσει κάθε απορία σχετικά με το νέο, άνετο και οικολογικό τρόπο μετακίνησης, όπως πως λειτουργεί, τι δυνατότητες έχει, τι ταχύτητες αναπτύσσει, τιμές κ.α. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα αποτελούν μια από τις πιο βιώσιμες λύσεις για την αστική μετακίνηση, ενώ παράλληλα είναι ένας τρόπος ψυχαγωγίας και άσκησης.

Το ΔΕΗ e-bike Festival είναι μία πρωτοβουλία της ΔΕΗ που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής ενεργειακής μετάβασης και βιώσιμης ανάπτυξης. Η ΔΕΗ φιλοδοξεί να φέρει το ποδήλατο πιο κοντά σε όλους, αναδεικνύοντας όλες τις μορφές του για ένα καλύτερο, βιώσιμο και πιο πράσινο μέλλον.

ΔΕΗ PPC e-bike festival
foolwo rawmathub.gr on Google News
Image

Έγκυρη ενημέρωση για την αξιακή αλυσίδα των raw materials

NEWSLETTER